Cehennem Sürüşü-Hell Ride

[Cehennem-Surusu_Hell-Ride.jpg]

Yapım : 2008, ABD

Tür : Aksiyon / Dram / Gerilim
Yönetmen : Larry Bishop
Senaryo : Larry Bishop , Bishop, Laura Cayouette, Julia Jones
Yapımcı : Larry Bishop
Görüntü Yönetmeni : Scott Kevan
Müzik : Daniele Luppi
Oyuncular: Larry Bishop, Dennis Hopper, Michael Madsen
Presented By:Quentin Tarantino

Hikaye pistolero, Gent ve Comanche isimli karakterler arasinda geciyor. Bira icmeyi seven, maceradan maceray kosan, motorcu gruplar arasinda bitirilmemis bir is vardir. Hesaplasma zamani gelmistir. Bu uclu arasinda savas, kanli sahnelere sebeb olacak. Film oldukca hareketli ve guzel bir hikayesi var.
Uyarilar
Film asiri derecede siddet, cinsel icerik ve ciplaklik iceriyor. Konusmalar rahatsiz edici olabilir ve bazi sahnelerde uyusturu kullanimi mevcut. 18 yas alti icin uygun degil.

Muhteşem Kahramanlar - The League of Extraordinary Gentlemen

Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi :
24 Ekim 2003
Yönetmen : Stephen Norrington
Senaryo :
James Dale Robinson , Alan Moore (Kitap) , Kevin O'Neill (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Dan Laustsen
Müzik : Trevor Jones , Mark Isham
Yapım : 2003, ABD / Almanya , 110 dk.

Oyuncular

Sean Connery (Allan Quatermain) , Stuart Townsend (Dorian Gray) , Peta Wilson (Mina Harker) , Shane West (Detektif Tom Sawyer) , Jason Flemyng (Dr. Jekyll/Mr. Hyde) , Richard Roxburgh (Mycroft Holmes, M) , Naseeruddin Shah (Prens "Kaptan Nemo" Dakkar) , Max Ryan (Dante Inferno) , Tom Goodman-Hill (Sanderson Reed) , Tony Curran (Rodney Skinner)


Bu sıradışı çalışmada, fantastik edebiyatın ve bilim kurgu’nun tanınmış simaları aynı görev etrafında biraraya geliyorlar. Amaçları kötülüğün başını çeken bir çılgını durdurmak..

Dracula’dan Mina Harker, Görünmeyen Adam, Dr. Henry Jekyll, Kaptan Nemo ve Dorian Gray gibi farklı edebi kaynakların ana karakterlerinin yer aldığı serbest bir uyarlama.

Heyecan verici çalışma, Alan Moore ve Kevin O'Neill’ın çizgi serilerinden uyarlanmış.

Siyah Giyen Adamlar 2

Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu / Komedi / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi :
26 Temmuz 2002
Yönetmen : Barry Sonnenfeld
Senaryo :
Robert Gordon , Barry Fanaro
Görüntü Yönetmeni : Greg Gardiner
Müzik : Danny Elfman
Yapım : 2002, ABD , 88 dk.
Oyuncular

Tommy Lee Jones (Kevin Brown / Ajan K) , Will Smith (Ajan J) , Rosario Dawson (Rita) , Rip Torn (Şef Z) , Patrick Warburton (Ajan T)

Sky Captain ve Yarının Dünyası - Sky Captain And The World of Tomorrow

Tür : Gerilim / Aksiyon / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi :
24 Eylül 2004
Yönetmen : Kerry Conran
Senaryo :
Kerry Conran
Görüntü Yönetmeni : Eric Adkins
Müzik : Edward Shearmur
Yapım : 2004, ABD / İngiltere , 106 dk.



Cebimde Kelimeler Yılmaz Erdoğan


Cebimde Kelimeler
Yılmaz Erdoğan’ın kendi yaşamından kesitlere ve ülkenin gündemindeki konulara yer verdiği tek kişilik oyunu CEBİMDE KELİMELER” artık DVD ve VCD’leriyle seyirci önüne çıkıyor. 1995 yılından itibaren Türkiye’nin dört bir yanında ve çeşitli ülkelerde Yılmaz Erdoğan’ın kendi deyişiyle cebinde biriktirdiği kelimeleri aktardığı bu unutulmaz oyunun DVD ve VCD’lerindeki dijital görüntü ve ses kalitesinin yanısıra, DVD’si ayrıca özel olarak hazırlanmış yarım saatlik geniş kapsamlı bir turne belgeseli de içeriyor




Büyük ekran izleyin




Büyük ekran izleyin

Aslan Kral (1999) - The Lion King


Tür : Animasyon / Çocuk / Müzikal
Yönetmen : Roger Allers , Rob Minkoff
Senaryo : Irene Mecchi , Jonathan Roberts , Linda Woolverton , Jorgen Klubien
Müzik : Hans Zimmer , Lebo M. , Elton John
Yapım : 1994, ABD , 89 dk.



Konu:
Vahşi Afrika'nın derinliklerinde genç bir aslan doğar. Babası bölgenin kralı olan küçük aslan, kısa zamanda onun yerine geçmek isteyen hırslı düşmanlarının tehdidi altında kalır.

Walt Disney'in bu animasyon harikası, 4 dalda akademi ödüllerine aday olmuş, en iyi müzik ve en iyi şarkı dalında Oscar'a layık görülmüştü. Filmin ödüllü müziklerini Tim Rice, Elton John ve Hans Zimmer yapmıştı.

Katil Komşum Geri Döndü - The Whole Ten Yards


Tür : Komedi / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 16 Nisan 2004
Yönetmen : Howard Deutch
Senaryo : George Gallo , Mitchell Kapner
Görüntü Yönetmeni : Neil Roach
Yapım : 2003, ABD , 98 dk.



Konu:Jimmy Tudeski, eski kirli işlerinden sıyrılmış kendisine yeni bir yaşam kurmuştur. Karısıyla birlikte sade ve mütevazi bir yaşam sürmeye başlamışlardır. Jimmy artık ev işlerine yardımcı olmakta, yemek işini bizzat üstlenmektedir. Karısı da kocasının bu yeni durumuna inanamamaktadır!

Fakat bu huzur uzun sürmeyecektir. Komşusu Oz'un karısı Macar kökenli bir gangster tarafından kaçırılınca, karısıyla birlikte olaya el atmaya karar verir. Önceleri ilgililenmek için elinden geleni yapsa da, kısa bir süre sonra davetsiz misafirler bahçesinde bitecek ve Jimmy'nin eski defterlerini açacaklardır...

2000 yılının hit komedisi The Whole Nine Yards'ın devam filmi. Bruce Willis ve Matthew Perry devam filmi için bir kez daha birlikte kamera önüne geçtiler. Howard Deutch ise ilk filmin yönetmenliğini üstlenen Jonathan Lynn'IN yerini aldı. İlk filmin hayranları şüphesiz devam filminde de aradılarını bulacaklardır...

Kıyamet Melekleri (2004)


Tür : Gerilim / Aksiyon / Polisiye
Gösterim Tarihi : 21 Mayıs 2004
Yönetmen : Olivier Dahan
Senaryo : Luc Besson
Görüntü Yönetmeni : Alex Lamarque
Müzik : Colin Towns
Yapım : 2004, Fransa / İtalya / İngiltere , 100 dk.

Konu:Komiser Neimans, bir manastırda bulunan ceseti araştırmaktadır. Kurban, bir ritüel sonucu öldürülmüştür ve bir tür adak gibi görünmektedir.

Bu arada genç polis Reda, ıstıraplı ve garip bir adamı soruştururken, adamın DNA yapısının İsa'nınkiyle aynı olduğunu farkeder. Bu İsa reenkarnasyonuyla Neimans'ın cinayet soruşturması arasında bir bağlantı olduğunundan şüphelenen Reda, Neimans'la birlikte olayları araştırmaya başlar.

Tüm bu işaretler, yaklaşan kıyameti mi haber vermektedirler?


Büyük ekran izleyin

Savaş Sanatı 2- The Art Of War 2


Yapım : 2008, Kanada
Tür : Aksiyon / Gerilim
Yönetmen : Josef Rusnak
Senaryo : Jason Bourque
Oyuncular : Lochlyn Munro, Wesley Snipes, Ray Galletti, Scott Heindl, Fraser Aitcheson, Olivia Cheng, Beatrice Ilg, Athena Karkanis, Michael Phenicie
Yapımcı : Kirk Shaw, Dan Lyon
Görüntü Yönetmeni : Neil Cervin
Müzik : Peter Allen


Konu:Ajan Neil Shaw (Wesley Snipes) akıl hocasının öldürülmesinden sonra intikam almak için geri döner; fakat kendini kuvvetli bir ihanet ve yozlaşma rüzgarının içinde bulur.
Senatör adayı ve yakın arkadaşının emrinde çalışan Shaw, işleri yoluna koymakla görevlidir. Fakat ölü sayısı her geçen gün artmaya başlayınca bir çember içine alındığını fark eder.
Ve şimdi yumruklarını, herkesin onun arkasında olduğunu düşündüğü bir suikast çemberini aydınlatmak için savuracaktır.
Politik tansiyonu yükseltmenin ve dövüş sanatı ustasınının marifetlerini izlemenin tam zamanı !

Watchmen 2009 İzle


Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 6 Mart 2009
Yönetmen : Zack Snyder
Senaryo : David Hayter , Alex Tse , Alan Moore (Kitap) , Dave Gibbons (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Larry Fong
Müzik : Tyler Bates
Yapım : 2009, ABD / İngiltere , 163 dk.

Açıklama:
86-87 yılları arasında basılan 12 sayıdan oluşan Watchmen yayınlandığı Soğuk Savaş Dönemi’nden fazlasıyla etkilenmiş bir çizgi roman. 85 yılında, Amerika ve Sovyetler Birliği’nin nükleer savaşın eşiğinde olduğu sıralarda New York’ta geçen hikayede, süper kahramanlar kostüm ve maskeleriyle günlük hayatın bir parçası olarak halkın arasında yaşamaktadırlar.

Kendilerine atfedilen “süper-kahraman” tanımının aksine, ironik olarak süper güçleri olmayan bu kahramanlar, kanunlara bağlı olmadan kendi çabalarıyla adaleti sağlamaya çalışmaktadırlar.

Eski arkadaşlarından birinin öldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayan Rorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu düşünmeye başlar. Bunun üzerine, bu komployu engelleyebilmek için, dağılmış olan eski takımını bir araya getirmek için çalışacaktır.

Şehrin Azizleri (1999) The Boondock Saints

http://img155.imageshack.us/img155/4370/er14jj9.jpg
Tür : Macera / Polisiye / Aksiyon
Yönetmen : Troy Duffy
Senaryo : Troy Duffy
Görüntü Yönetmeni : Adam Kane
Müzik : Jeff Danna
Yapım : 2001, Kanada / ABD , 110 dk.

Konu:Boston'a gelen İrlandalı ikizler Connor ve Murphy MacManus dünyadaki bütün şeytani işleri yok etmek için Tanrının kendilerini seçtiğine inanmaktadırlar. Kendilerine "Boondock Azizleri" adını vererek Boston çapında çılgınca işlere kalkışmalarının sebebi de böyle bir misyona yürekten inanıyor olmalarıdır. Güney Boston'da birlikte yaşadıkları İrlandalı komşularının sadist bir Rus çetesi tarafından kaba kuvvetle baskı altına alınması üzerine iki kardeş ne yapmaları gerektiğini çok iyi bilirler. Sokakları gangsterlerden ve suçlulardan temizleme operasyonuna başlarlar. Çok az insanın yapmaya cesaret edebileceği işleri yaptıkça, halk tarafından göklere çıkarılırlar. Sıradışı bir FBI ajanının bu gidişe bir dur demesinin zamanı gelmiştir...Heyecan dolu bir aksiyon olan film, Troy Duffy'nin ilk yönetmenlik denemesi.
Film Başlıyor..








Şanslı Slevin (2006) Lucky Number Slevin

http://static.sinema.com/images/cache/3060_130.jpg

Tür : Polisiye / Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 21 Nisan 2006
Yönetmen : Paul McGuigan
Senaryo : Jason Smilovic
Görüntü Yönetmeni : Peter Sova
Müzik : J. Ralph
Yapım : 2006, ABD , 109 dk.

Konu:"Lucky Number Slevin", bir karışıklık sonucu, kendisini New York'un en büyük çetelerinden birinin patronunca organize edilen bir cinayetin ortasında bulan bir adamın hikayesi… Slevin'ın hayatı ardı ardına gelen sorunlarla doludur: Sevgilisi tarafından aldatılır; bunu öğrendikten sonra da yıllardır yaşadığı evini boşaltmak zorunda kalır. Ancak herşey bu kadarla kalmayacak; New York'a bir arkadaşını ziyaret için gelen genç Slevin şanssızlığı sonucunda çete savaşlarına dahil olacak ve bu noktadan sonra işler onun için iyice karmaşık bir hal alacaktır…







Üç Hanedan: Ejderin Dirilişi (2008)



Yönetmen:Daniel Lee
Senaryo:Ho Leung Lau, Daniel Lee
Tür:Aksiyon, Dram
Yapım:Çin 2008 (Renkli)
Dil:İngilizce, Mandarin
Dağıtıcı Firmalar:Pinema Film

Konu:"Üç Hanedan: Ejderin Dirilişi" destansı bir yapıt. Film Çin’in en mükemmel klasik dört romanından biri olan 600 yıllık yarı kurgu roman “Romance of the Three Kingdoms”dan uyarlandı.

Han İmparatorluğu’nun çöküşünü takiben, yöresel diktatörler güçlerini artırıp üstünlük için birbirleriyle rekabete girdiler. Ülkenin kontrolünü ele geçirmek için yıllarca süregelen ihtilâf savaşlarından sonra, bu anarşi devrinden üç diktatör devlet muzaffer olarak çıktı ve fethettikleri topraklarda kendi sınırlarını belirleyip krallıklarını ilân ettiler.















Yanlış Zaman Yolcuları


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 21 Eylül 2007
Yönetmen : Aren Perdeci
Senaryo : Aren Perdeci , Ahmet Sesigürgil
Görüntü Yönetmeni : Serkan Güler
Müzik : Saki Çimen , Edvard Aris
Yapım : 2007, Türkiye

Konu:30 yaşında genç bir yazar olan Mahir, bir süredir yeni bir roman üzerine çalışmaktadır. Yayınevinin de baskısı ile çalışmalarını hızlandırmıştır. Ama hiç hesapta olmayan kötü bir olay, hayatının bu kritik döneminde tüm konsantrasyonunu mahfeder.

Yıllardan beri oturmakta olduğu evinde, yeniden geçmiş anılara gömülür. Bir taraftan yayınevi baskısı giderek artarken çocukluğuna ve ilk gençliğine damgasını vurmuş ilk aşkı ve tüm yaşadıkları, bambaşka bir kurgu ile romanının karakterleri olmaya başlar.

Masalsı bir anlatıma sahip olan film, bir buçuk senelik bir çalışmanın ardından izleyici ile buluşuyor.

Friday the 13th


Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 24 Nisan 2009
Yönetmen : Marcus Nispel
Senaryo : Damian Shannon , Mark Swift , Victor Miller , Damian Shannon (Kitap) , Mark Swift (Kitap) , Mark Wheaton (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Daniel Pearl
Yapım : 2009, ABD , 97 dk.

Konu:Clay Miller kayıp kız kardeşini ararken, eski bir kulübenin kalıntılarına takılıp tökezler ve efsanevi Crystal Gölü'nden ormanın çıkardığı ürkütücü sesleri duyar. Çalıların altında başka birşey daha vardır.

Polisin ve orada yaşayanların uyarılarına rağmen Clay, yeni tanıştığı Jenna ile birlikte kardeşini ararken ulaştığı birkaç ipucunun peşine düşer. Ama öğrenecekleri düşündüklerinden fazlasını getirecektir. Çünkü Crystal Gölü'nün büyük ve karanlık bir sırrı vardır.

1980 yapımı, gerçek bir korku klasiği olan 13. Cuma, 2009 yılı uyarlamasıyla tekrar beyazperdede.

Sıradan Bir Gündü-He Was A Quite Man


Tür : Gerilim / Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 6 Mart 2009
Yönetmen : Frank A. Cappello
Senaryo : Frank A. Cappello
Görüntü Yönetmeni : Brandon Trost
Yapım : 2007, ABD , 95 dk.

Konu:
Bob Maconel (Christian Slater) kötü bir gün geçirmektedir. Her zamanki 8 saatlik mesaisini kasvetli, gri kabininde, iş arkadaşları tarafından dışlanarak ve yaşadığı dünyadan tamamen kopuk hissederek geçirmektedir.

Bu berbat günde, kazara, potansiyel katillikten kahramanlığa geçer ve onu bugüne kadar hiç farketmemiş olan arzu nesnesi Venessa’nın hayatını kurtarır. Bu kahramanca davranışı onu monoton gerçekliğinden sürreal bir kasırgaya doğru çeker.

Recep İvedik 2 Full Online İzle Almanya-Copy



Recep İvedik 2'de, Recep bu sefer İstanbul'u birbirine katıyor. Recep'in tek akrabası, kendisi gibi kıllı ve oldukça yaşlı babannesidir. Babaanne Recep'in yaşadığı sarhoş aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister. Recep İvedik 2, babannesinin istekleri doğrultusunda Recep'in adam olma gayretlerini anlatıyor.









Cd 2




Cd 3





Filmi Süper Kalitede izlemek için aşagıdaki Linklerden indirebilirsiniz

Ortadakı Almanya Copy Puslandırılarak giderilmiş sorunsuz bir görüntü elde edilmiştir filmi dvd kalitesinde indirebilirsiniz

http://img145.imageshack.us/img145/4307/recepn.jpg

Linkler:
http://rapidshare.com/files/20475138....com.part1.rar
http://rapidshare.com/files/20476094....com.part2.rar
http://rapidshare.com/files/20477237....com.part3.rar
http://rapidshare.com/files/20478102....com.part4.rar
http://rapidshare.com/files/20479046....com.part5.rar
http://rapidshare.com/files/20479245....com.part6.rar

Sevgililer Günü Katliamı 3D - My Bloody Valentine 3-D


Tür : Gerilim / Korku / 3D
Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009
Yönetmen : Patrick Lussier
Senaryo : Todd Farmer , Zane Smith , John Beaird , Stephen Miller (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Brian Pearson
Yapım : 2009, ABD , 101 dk.

Konu:Tom yıllar sonra kasabasına geri döner. Kasabada yaşanan felaketin üzerinden tam 10 yıl geçmiştir. 10 yıl önceki sevgililer gününde, bir manyak onlarca kişiyi öldürmüştür.

Tom'un dönüşü hiç beklemediği olaylara gebe olur. Onun olayı gerçekleştiren katil olduğuna inanan insanlar bulunmaktadır. Tom'un masumiyetini ispatlaması gerekmektedir...

The Cheetah Girls: One World & Çita Kızlar: Tek Dünya


Disney Channel orijinal filmi “The Cheetah Girls: One World”de Çita Kızlar, bu kez Hindistan yollarına düşüyorlar… Girdikleri seçmelerde Bollywood’lu bir yönetmenden oyunculuk teklifi alan kahramanlarımız, bunun üzerine New York’tan kalkıp Mumbai’ye gidiyor. Bir Bollywood filminde başrolü üstlenerek dünyaca ünlü birer yıldız olma hayallerine kavuşacaklarını düşünen kızlar için asıl macera, rolün sadece bir kişiye verileceğini öğrenince başlıyor.

Çita Kızlar, başrolü kapabilmek için birbirleriyle kıyasıya bir yarışa girişiyor ve bir yandan da genç koreograf Gita’ya dans edebildiklerini kanıtlamaya çalışıyorlar…


Etiketler: ,


Gece Gözcüsü- Night Watcher Full seyret


Yönetmen: Will Gordh
Oyuncular: Daniel Vincent Gordh, Kelly Huddleston
Yapım Yılı: 2008
Yapımcı: Jason R. Houston, Will Gordh
Senaryo: Daniel Vincent Gordh, David Murray
Müzik: Nicholas Bonardi
Görüntü Yönetmeni: Chris Tonkovich; Kurgu: Will Gordh

Konu:Angela nın annesi, gayet mutlu ve sorunsuz görünmesine rağmen bileklerini keserek intihar etmiş halde bulunur. Yasıyla baş etmek için bir destek grubuna toplantılara gitmeye başlayan Angela, burada kendisiyle aynı durumda bulunan Brian ile tanışır. Çok geçmeden bağlantılarının tesadüf olmadığını anlarlar. Angela nın annesi ve Brian ın babası ölümlerinden önce aynı hastanede çalışmaktadırlar. Bir gece ikisi de, kendilerine gönderilmiş olan, korkunç görüntülerin bulunduğu bir kaset alır. İkisinin de ailesi bir sapık tarafından izlenmekte, her hareketleri kaydedilmektedir Artan intiharların da bir rastlantı olmadığını anlayan iki genç, hayatlarını alt üst eden bir seri katille karşı karşıyadırlar ve saklanacak yerleri yoktur.

>

Gece 11:45 Full dvd film izle


Müzik : Clint Mansell
Süre : 1 saat, 25 dk.
Gösterim Tarihi : 20 subat 2009
Eğer saatler sürecek bir konuyu senaryoda boşluklar bularak izlemek yerine 16 dakika süren olaylar serisini zekice tasarlanmış ve boşluk bırakılmamış şekilde izlemeyi tercih ederseniz bu film tam size göre.gerilim-gizem tarzını pek anlamadım ancak filmin tanıtımında da söylendiği gibi tam bir kara-komedi.bir cinayet nedeniyle birbirine bağlanan olaylar serisini anlatan,olaya karışan 5 kişinin (aslında karavanda bulunan 2 kişiyle beraber 7) hikayelerini olaydan en geç 15 dakika öncesinden başlayıp olay anına kadar yaşadıklarını,birbirlerinin kaderini nasıl etkilediklerini kara-komedi tadında müthiş bir tasarımla sunan bir yapım.gerçekten sıradışı bir örnek








Hayattan Korkma 2007 yerli yapım dvd görüntü


YönetmenBerrin Dağçınar
SenaryoBerrin Dağçınar
Görüntü yönetmeniErcan Özkan
Tür:Melodram
Yapım:Türkiye 2007 (Renkli)
Dil:Türkçe
Dağıtıcı Firmalar:35 Milim Filmcilik

Konu:Türk sinema ve tiyatrosunun birçok önemli ismini bir araya getiren "Hayattan Korkma", yönetmen Berrin Dağçınar’ın ilk sinema filmi. Kültür Bakanlığı desteği olmaksızın, yapımcı firmanın olanakları ile çekilen filmde Zeki Alasya, Tarık Pabuçcuoğlu, Zeynep Eronat, Haldun Boysan, Hakan Boyav, Suzan Aksoy, Ceren Soylu, Mert Fırat, Sedef Avcı, Mehtap Anıl gibi tiyatro ve sinemanın ağır topları rol alıyor.

"Hayattan Korkma" bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden üç ailenin öyküsünü anlatıyor. Mandıracılık yapan Talat, tavuk yetiştiren Bedrettin ve babadan kalan fırınında ekmek üreten Rıfkı, doğduklarından beri aynı kasabada yaşayan, çoluk çocuğa karışmış, çocukluklarından beri birbirlerinden hiç ayrılmamış üç arkadaştır. Talat’ın çocuğunun hastalanması ile hayat bir anda değişmeye başlar.

Acımasız - Go Fast


Oyuncular : Roschdy Zem , Olivier Gourmet
Yönetmen : Olivier Van Hoofstadt
Yapım:Fas, Fransa, İspanya
Tür:Aksiyon, Macera
Süre:1 saat 30 dk

Marek, uyuşturucu çetesi tarafından öldürülen en iyi dostu ve aynı zamanda partnerinin intikamını almaya yemin eder. Bu Sırada “Go Fast” yöntemini kullanarak Fas’tan haşhaşları çıkartan çeteyi hedef alan bir görevde gizli ajan olarak çalışması teklif edilir. İçinde uyuşturucu olan ağır ve sert arabalarla İspanya’dan Fransa’ya yarış başlar..


Push


Tür : Bilim Kurgu / Gerilim
Gösterim Tarihi : 27 Mart 2009
Yönetmen : Paul McGuigan
Senaryo : David Bourla
Görüntü Yönetmeni : Peter Sova
Yapım : 2009, ABD , 111 dk.

Konu:Hong Kong'ta yaşayan bir grup genç, Amerikan hükümetinin el altından yürüttüğü bir projenin çalışanlarından kaçıyordur.

Kendi çıkarları için kullanılmak üzere onların silaha dönüştürülmesini isteyen bu kişilerden tamamen kurtulmak için güçlerini birleştirmeleri gerekiyordur. Bu amaçla da insanların düşüncelerini istediği gibi kontrol eden Alyssa English'e ulaşmaları ve birlikte savaşmaları gerekmektedir.

Hep Seni Aradım , Şanslı Slevin gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış olan Paul McGuian, en son filmi Push'la bilim kurgu ve aksiyon türleriyle izleyiciyi maceraya davet ediyor.

Superman 3-Superman III


Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Macera / Çizgi Roman
Yönetmen : Richard Lester
Senaryo : David Newman , Leslie Newman , Jerry Siegel (Kitap) , Joe Shuster (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Robert Paynter
Müzik : Giorgio Moroder , Ken Thorne
Yapım : 1983, İngiltere , 125 dk.

Konu:Robert Vaughn (Ross Webster) , Margot Kidder (Lois Lane)
Gerçek hayatla pek iyi başedemeyen ve hiç bir işte dikiş tutturamayan "dahi" Gus Gorman bilgisayar öğrenmeye ve çok para kazanmaya karar verir. (80'li yıllarınbaşında olduğumuzu unutmayın.) Bir süre sonra dünyayı ele geçirme peşindeki klasik kötülerimizden biri olan Ross Webster tarafından keşfedilir.

Webster, Gus'u kullanarak dünyanın ekonomik sistemini alt edecek bir bilgisayar inşa eder. Kendilerine engel olabilecek tek kişi elbette Superman'dir. Ancak Gus onun da çaresini bulmuştur: Kryptonite ile tuhaf bir formülü kaynaştırarak çelik adamı öldürmeyen ancak kötü birine dönüştüren bir silah elde eder. Gerçekten de Superman insanlara yardım etmek yerine bencillik peşinde kötücül bir yaratığa dönüşecektir.

Bir kez daha Richard Lester yönetiminde ve pelerinin altında Christopher Reeve olduğu halde yola çıkılan bu serüvenin ilk ikisi kadar harika olduğunu söylemek biraz zor. Yine de Richard Pryor'un unutulmaz performansı, macera ve komedinin tatlı bir şekilde karıştırılmış olması ve Superman mitolojisindeki diğer öğelerin de -Daily Globe ekibi, Lana Lang vs- varlığı, Lois Lane'in yokluğunu unutturamıyor sanki.

Romeo ve Juliet


Tür:Macera
Yapım:ABD 1996 120 dakika (Renkli)
Yapımcı Firmalar:20th Century Fox, Bazmark
Dağıtıcı Firmalar:Özen Film

Konu:Shakespeare’in yüzyıllar öncesinden günümüze ulaşan belki de en popüler oyunu Romeo ve Juliet, kahramanlarını modern yaşamlara taşıyarak yorumlayan Baz Luhrmann’ın vizyonundan, iki genç oyuncu eşliğinde beyazperdeye yansıyor. Öykü malumunuz. Verona Beach’te iki aile yaşıyor; birbirlerine düşman Montague ve Capulet aileleri. Bu ailelerin içinde iki genç üye var: Juliet Capulet (Claire Danes) ve Romeo Montague(Leonardo DiCaprio).
Bir gece, Flugencio Capulet bir parti vermeye karar veriyor. Capulet’ın yeğeni Rosaline’e aşık olan Romeo, Kral Arthur kılığına girerek partiye gidiyor. Partide Juliet Capulet’i melek kılığında görüyor (”Kalbim şu ana dek sevdi mi : tövbe, bu akşama dek gerçek güzelliği hiç görmemişim.”) ve birbirlerine ilk bakışta aşık oluyorlar; ancak, bu sadece düşman olduklarını fark etmelerine yarıyor. Shakespeare’ün sonu ölümle biten bu ölümsüz aşk hikayesi, edebiyattan beyazperdeye uyarlamalar içerisinde öne çıkan, dinamik ve başarılı bir örnek.

Peter Pan (2004)


Tür : Fantastik / Aksiyon / Macera
Gösterim Tarihi : 23 Nisan 2004
Yönetmen : P.J. Hogan
Senaryo : Michael Goldenberg , P.J. Hogan , J.M. Barrie (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Donald McAlpine
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 2003, ABD , 113 dk.

Konu:
Wendy her gece küçük erkek kardeşlerini birbirinden güzel fantastik hikayeler anlatarak uğurlamaktadır uykuya. Bir gün babaları, Wendy'nin oğlanlarla aynı odada uyuyamayacak kadar büyük olduğuna karar verir.

Bu olağanüstü öykülerle süslü gecelerin aniden bitmesi, sadece evin çocuklarını üzmez! Zira Wendy'nin öykülerine tutkun bir başkası vardır: gizli gizli pencerenin ardından onları dinleyen Peter Pan!

Wendy'nin ortadan kaybolması Peter'IN dikkatini çekecek, bütün çocuklar hep birlikte Peter'IN dünyasına, Varolmayan Ülke'ye yapılacak bir seyahat ve bir dolu macera ile sonuçlanacaktır. Burada onları Kaptan Hook, peri Tinkerbell ve sayısız olağanüstü ayrıntı beklemektedir.

Son zamanlarda iyiden iyiye gelişmiş olan özel efektler, bu herkesin sevdiği fantastik öyküyü sinemaya hakkıyla uyarlamak için nihayet eşsiz bir zamanlama sunuyor. Filmde Peter'IN Kaptan Hook'la olan eşsiz savaşları, uçmayı öğrenmesi gibi sayısız sevilen ayrıntı, kitaba sadık bir şekilde yer alıyor.

Filmin bir başka açıdan da önem taşımasının sebebi, sinema tarihinde ilk kez Peter Pan'ı gerçekten bir çocuk oyuncunun canlandıracak olması. Kaptan Hook'a Jason Isaacs hayat verirken, sevimli peri Tinkerbell olma şerefi ise 8 Kadın ve Swimming Pool ile yıldızı parlayan genç Fransız aktris Ludivine Sagnier'e

Düşes - The Duchess İzle


Tür : Dram / Tarihi
Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2008
Yönetmen : Saul Dibb
Senaryo : Jeffrey Hatcher , Anders Thomas Jensen , Saul Dibb , Amanda Foreman (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Gyula Pados
Müzik : Rachel Portman
Yapım : 2008, ABD / İngiltere / İrlanda , 110 dk.

Konu:On sekizinci yüzyıl sonu, çok güzel ve büyüleyici Düşes Georgiana Cavendish, dönemin en etkileyici kadınıdır. Düşesliği güzelliği ve karizmasına borçludur. Ancak yanlış politik hareketler, savurganlık, açgözlülük, kumar ve yaşadığı aşk onun irtibarını düşürmüştür.

Kendinden yaşça büyük, Devonshire Dükü ile evlenir. Bu evlilikle Georgiana moda ekolü haline gelir. Aynı zamanda kurnaz bir politikacıdır da. Ama Georgiana hala evliliğinde bulamadğı aşkı umutsuzca aramaya devam eder.

Filmin baş rollerini, tarihi filmlerde görmeye alışkın olduğumuz Keira Knightley ve Oscar adayı ünlü Ralph Fiennes paylaşıyor. Georgiana Duchess of Devonshire kitabını yeni yönetmenlerden Saul Dibb Düşes'le sinemaya uyarlamıştır.

Sex and the City - Sex and the City: The Movie


Tür : Komedi / Romantik
Gösterim Tarihi : 30 Mayıs 2008
Yönetmen : Michael Patrick King
Senaryo : Candace Bushnell
Yapım : 2008, ABD

Konu:Televizyon dizilerinin, özellikle kadınlar için vazgeçilmezlerinden biri olan Sex and the City, şimdi beyazperdede... Manhattan'da yaşayan dört cesur kadının arkadaşlıklarını konu alan dizinin sinema filmi olması kaçınılmazdı.

Şu an yapım aşamasında olan film sabırsızlıkla bekleniyor.

Kralın Tüm Adamları - All the King's Men


Tür : Dram
Yönetmen : Steven Zaillian
Senaryo : Steven Zaillian , Robert Penn Warren (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Pawel Edelman
Müzik : James Horner
Yapım : 2006, Almanya / ABD , 120 dk.

Konu:

Popülizm ve hırsın aynı bünyede birleştiği bir politikacı olan Willie Stark, hedefi uğruna herşeyi göze alan ve mubah sayan bir kişiliktir. Bu özelliği, ilk zamanlarda başarı kazanmasını sağlasa da, sonradan hızla düşüşe geçen kariyerinin de baş nedeni olacaktır.

Steven Zaillian yönetimindeki film, 1949 yılında Robert Rossen tarafından yönetilmiş aynı isimli filmin yeniden çevrimi. İlk filmin, En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu da dahil üç dalda Oscar kazandığını, aynı zamanda Robert Penn Warren imzalı romanın da Pulitzer ödüllü başarılı bir roman olduğunu belirtelim.