Düşman Hattı:Kolombiya(2009) Türkçe Dublaj İzle


Konu: Kolombiya’nın vahşi ormanlarında kaçacak hiçbir yer yoktu. Askerlerden oluşan Amerikan donanma takımı, ‘Düşman Hattı’ serisinin heyecan dolu bu son bölümünde, bulundukları bölgeden kaçmak için kendi çözümlerini kendileri yaratmak zorundaydılar.Gizli görevde olan denizciler, bir anda kendilerini terk edilmiş ve her iki tarafın da saldırısına uğramış olarak bulurlar. Şimdi kendi hükümetleri tarafından yüzüstü bırakılan takım masumiyetlerini ispat edebilmek için hayatta kalmalıydılar.



















Unutulmayanlar filmini online izle-Online film izle


Gösterim Tarihi :17 Kasım 2006
Yapım :2006, Türkiye
Tür :Dram
Yönetmen :Ayhan Sonyürek
Senaryo :Ayhan Sonyürek
Oyuncular :Altan Erkekli, Göksel Arsoy, Nevra Serezli, Bahri Beyat, Gökhan Mete, Cezmi Baskın, Mustafa Turan, Kayhan Yıldızoğlu, Çiğdem Tunç, Haldun Dormen, Ferdi Akarnur, Serhan Arslan, Ayşen İnci, Devrim Atmaca, İlkay Akdağlı
Yapımcı :Kemal Öner, G. Mete Şener
Görüntü Yönetmeni :Mete Şener, Mehmet Y. Zengin
Müzik :Erdal Güney, Hilmi Yarayıcı
Dağıtım :Kenda film
Süre :2 saat, 00 dk.

Konu: Eski Yeşilçam yönetmeni Aziz, aşık olduğu kadının; Leyla'nın seks filminde oynamasıyla yıkılıp İstanbul'u terk etmiştir. İnatçı adam 30 yıl sonra varını yoğunu satıp koltuğunun altındaki senaryoyu filme çekmek üzere İstanbul'a döner. İstanbul'a gelir gelmez Aziz'in ilk işi 'eski dostları' bulmak olur. Yaşlı ekip elemanları bu fikirle birlikte heyecanlanırlar ama hiçbiri Aziz'in bıraktığı yerde, bıraktığı gibi değildir. Köprünün altından çok sular akmıştır. Hemen hepsi sinemadan uzaklaşmış, başka işler yapmaktadır. Aziz'in kararlı tavrı, yaşlı ekibi filmi çekebileceklerine inandırır. Arkadaşları Aziz'in bu senaryoyu zamanında Leyla için yazdığını bilirler, onu oynatmayı önerirler. Aziz şiddetle reddeder. Arkadaşları anlar ki; yaralar hala tazedir, Aziz Leyla'yı içinden söküp atamamıştır. Belli ki Aziz ve Leyla'yı zorlu hesaplaşmalar bekliyordur.


Tam ekran izle

O Şimdi Mahkum Online İzle


Gösterim Tarihi :15 Nisan 2005
Yapım :2005, Türkiye
Tür :Komedi / Suç
Yönetmen :Abdullah Oğuz
Senaryo :Levent Kazak
Oyuncular :Erkan Can, Melisa Sözen, Levent Kazak, Zafer Algöz, Ayça İnci, Fadik Sevin Atasoy, Gökhan Özoğuz, Yavuz Bingöl, Burhan Öçal
Yapımcı :Ansı Elagöz
Görüntü Yönetmeni :Soykut Turan
Müzik :Atilla Özdemiroğlu
Süre :2 saat, 00 dk.

Konu: Birlikte geçen askerliğin ardından Levent, Gökhan ve Karlıdağ'ın yolları tekrar birleşir. İşinde aradığını bulamayan Levent, bir sitcom için senaryo çalışmalarına başlar ve Gökhan'ı da filminde oynatmak ister. Ancak, başlarını belaya sokarlar. Askerlik arkadaşları Karlıdağ'la karşılaşan iki arkadaş kendilerini yeraltı dünyasındaki bir hesaplaşmanın içinde bulurlar.



cd2

Taze Gelin Şaşkın Damat - Full Online İzle


Tür : Romantik Komedi
Gösterim Tarihi : 15 Şubat 2008
Yönetmen : Michael Ian Black
Yapım : 2007, ABD
Süre :87 dk
Oyuncular:Dennis Albanese (mağaza sahibi) , Jason Biggs (Anderson)
Audra Blaser (Vanessa) , Chris Diamantopoulos (William)
Julia Montgomery Brown (Restorandaki Kadın)
Mark Consuelos (Morty) , Rob Corddry (Kyle) , Isla Fisher



İlk nişan deneyimi hayal kırıklığı ile sonuçlanan Anderson’ın, en son ihtiyacı olan yeni bir nişanlıdır. Sadece macera için karşısına çıkan ilk yabancıya evlenme teklif eder, ancak beklenmedik bir şekilde bu neşeli genç kadın teklifini kabul eder.

Sizi kahkahalara boğacak bu romantik komedi, gerçek aşkı bulmanın yolunu gösterecek.






Tutku (The Passion Of The Christ) Hz. İsa'nın Çilesi - Full Online İzle


Yönetmen : Mel Gibson
Senaryo : Mel Gibson, Benedict Fitzgerald
Oyuncular : Monica Bellucci, James Caviezel, Maia Morgenstern, Christo Jivkov, Francesco DeVito
Yapımcı : Mel Gibson
Görüntü Yönetmeni : Caleb Deschanel
Müzik : John Debney
Süre : 2 saat, 07 dk.
Gösterim Tarihi : 9 Nisan 2004


Tutku - Hz.isa nın Çilesi - The Passion Of The Christ Filminin Konusu :the passion, hz. isa'nın çarmıha gerilmeden önceki son 12 saatini detaylı bir şekilde anlatıyor. mel gibson, dindar bir sinemacı olarak yaşamının en büyük projelerinden birine soyundu. yönetmenliğini üstlendiği film için uzun bir araştırma yaptığı biliniyor. filmin dönemin atmosferine aynen yansıtmasını isteyen gibson, filmi de latince ve aramca çekti




Sibirya Ekspresi (Transsiberian) - Full Online İzle


Gösterim Tarihi : 19 Aralık 2008
Yapım : 2008, İngiltere / İspanya / Litvanya / Almanya
Tür : Dram / Gerilim / Suç
Yönetmen : Brad Anderson
Senaryo : Brad Anderson, Will Conroy
Oyuncular : Emily Mortimer, Woody Harrelson, Eduardo Noriega, Mac McDonald, Kate Mara, Thomas Kretschmann, Ben Kingsley, Colin Stinton, Etienne Chicot, Saulius Bagaliunas, Alfredas Butkevicius, Vidmantas Jasiunevicius
Yapımcı : Julio Fernandez, Álvaro Augustín, Carlos Fernández, Jet Christiaanse, Todd Dagres
Görüntü Yönetmeni : Xavi Giménez
Müzik : Alfonso Vilallonga
Süre : 1 saat, 51 dk.

Konu: Evli ama mutsuz bir çift olan Roy ve Jessie, çalıştıkları kilise tarafından bir görev için Rusya'ya gönderilirler. Bütçeleri kısıtlı olduğu için Çin'den Rusya'ya trenle gitmeye karar veren çift; yine aynı sebepten ötürü kompartmanlarını başka bir çiftle paylaşmak zorunda kalır.
Oda arkadaşları Carlos ve Abbie, ilk bakışta eğlenceli bir çift gibi gözükse de; biraz dikkatle izlendiğinde, eğlenceliden ziyade gizemli bir havaları olduğu anlaşılmaktadır.
Trenin mola verdiği istasyonlardan birinde, manzarayı fotoğraflamak için trenden ayrılan Roy, vaktinde dönmeyi başaramayarak treni kaçırınca; Carlos ve Abbie'yle yalnız kalan Jessie için işler bir anda değişir.
Sakin ve biraz da eğlenceli geçmesi öngörülen tren yolculuğu; bir anda ihtiras, yalan, işkence, uyuşturucu ve cinayete gebe kalacak ve korkunç bir kovalamaca başlayacaktır.



Dün Gece Bir Rüya Gördüm Online İzle


Gösterim Tarihi :17 Şubat 2006
Yapım :2005, Türkiye
Tür :Romantik
Yönetmen :Ulaş Ak
Senaryo :Ulaş Ak
Oyuncular :Arzu Yanardağ, Pelin Batu, Emre Kınay, Fikret Hakan, Serap Ezgü, Mustafa Turan
Yapımcı :Uğraş Ak
Görüntü Yönetmeni :Aytekin Çakmakçı
Müzik :Aria , Bora Ebeoğlu, Cengiz Onural
Süre :1 saat, 30 dk.

Konu: Deniz bilgisayar mühendisi olan genç ve aşık bir adamdır. Yaşadığı küçük yerden kalkıp İstanbul’a gelmiştir ve kendi dünyasının doğruları ile yaşamaktadır. Aşık olduğu Lale ise madde bağımlısı genç bir kadındır. Rüya mı gerçek mi olduğu kestirilemeyen bir gecenin sonunda beraber uyanırlar. Deniz’in hayalini kurduğu ve sevdiği kadınla yanyana olması onu gerçekten çok şaşırtır.
Bir aşk hikayesini konu alan filmde beklenmedik bir şekilde tamamen değişen, aşk yüzünden değişen hayatlardan biri anlatılıyor. En özel duygusunun hayat bulması Deniz’i hiç uyanmak istemeyeceği bir rüyada mı yoksa gerçeğin tam ortasında mı yakalıyor?

CD 1

CD 1 Tam ekran izlemek için buraya tıklayın


CD 2
CD 2 Tam ekran izlemek için buraya tıklayın

Çevirmen (The Interpreter) - Full Online İzle


Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 22 Nisan 2005
Yönetmen : Sydney Pollack
Senaryo : Martin Stellman , Brian Ward , Charles Randolph , Scott Frank , Steven Zaillian
Görüntü Yönetmeni : Darius Khondji
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 2005, İngiltere , 128 dk.



Konu: Birleşmiş Milletlerde çevirmen olarak görev yapan Silvia Broome (Nicole Kidman)'un hayatı Genel Kurulda konuşma yapacak olan Afrikalı bir devlet başkanına yönelik suikast planından haberdar olmasıyla aniden değişir. Suikastçilerin hedefleri arasında artık Silvia da vardır. Çaresizlik içinde olmasına rağmen yine de komploya engel olmaya çalışan Silvia'yı korumakla görevli olan Tobin Keller adlı federal ajan (Sean Penn), genç kadının doğruyu söylemiyor olabileceğinden kuşku duyar.


Ayın Karanlık Yüzü İzle


Gösterim Tarihi :15 Nisan 2005
Yapım :2004, Türkiye / Yunanistan
Tür :Dram / Komedi
Yönetmen :Biket İlhan
Senaryo :Metin Belgin
Görüntü Yönetmeni :Aydın Sarıoğlu
Müzik :Yannis Saoulis
Süre :1 saat, 30 dk.




Konu:
Farklı suçlardan hapse girmiş 4 arkadaş cezaevinden kaçarlar. Biri tarihi eser kaçırmaktan, biri banka hortumlamaktan, biri töre cinayetinden ve diğeri de tetikçilikten hüküm giymiş bu 4 mahkum bir adaya sığınırlar. Mahkumlardan biri adalı bir kadına aşık olur ve işler iyice karışır.


Tam Ekran

Donnie Darko


Gösterim Tarihi :13 Haziran 2003
Yapım :2001, ABD
Tür :Bilim Kurgu / Dram / Gerilim / Gizem / Psikolojik / Gençlik
Yönetmen :Richard Kelly
Senaryo :Richard Kelly
Yapımcı :Drew Barrymore
Görüntü Yönetmeni :Steven B. Poster
Müzik :Michael Andrews, Joy Division, The Church, The Cure, Giulio Caccini, Gary Jules, Tears For Fears
Süre :1 saat, 53 dk.

Konu: 80'lerin sonunda geçen öyküde, Donnie Darko adında 16 yaşında bir genç, bazı gerçek olmayan görüntüler görmeye başlıyor. Özellikle de tavşan kostümlü bir adam beliriyor sık sık. Çevresiyle uyum sorunu yaşayan genç, ailesinin ve okulun kendisi için çizdiği yoldan ayrılıp, esrarengiz misafirinin izinden gidecektir...

80'lerin gençlik filmleri, bilim kurgu ve korku filmlerinin, tüyler ürpertici karışımı olarak tanımlanabilecek film, son dönemin en ilgi çekici bağımsız yapımlarından biri.

Yönetmenin ilk filmi olan Donnie Darko, 2001 Sundance Film Festivali'nde gösterildi. Filmin son derece başarılı web sitesi ise En İyi Web Sitesi ödülü aldı.

Boş Oda 2-Vacancy 2


Yapım :2009, ABD
Tür :Gerilim / Korku
Yönetmen :Eric Bross, Markl Smith
Senaryo :Mark L. Smith
Yapımcı :Hal Lieberman, Michael Williams, Brian Paschal
Görüntü Yönetmeni :Horacio Marquínez
Müzik :Jerome Dillon
Süre :1 saat, 26 dk.


Konu:
Meadow View Inn Otelinde Fiyat Listesinde Katiller Çıkışta Cinayetler Var. Eski yataklar ve kalitesiz dekorlu bir otelde bir gece geçiren Caleb, seksi yeni nişanlısı Jessica ve en iyi arkadaşı Tanner, Meadow View Inn oteline geçmeye karar verirler. Buranın ıssızdan öte, müşterilerine akla gelmeyecek işkenceler yapmak için kurulmuş korkunç tuzaklarla dolu bir otel olduğundan haberleri yoktur. Ölümcül bir kedi fare oyununda sıkışmış bulan ün genç arkadaş şimdi hayatta kalmak için savaşmak zorundadır ..











>





Şeytanın Papucu


Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008
Yönetmen : Turgut Yasalar , Hilal Bakkaloğlu
Senaryo : Aslı Doğan , Turgut Yasalar , Hilal Bakkaloğlu
Görüntü Yönetmeni : Gökhan Atılmış
Müzik : Cengiz Onural , Bora Ebeoğlu
Yapım : 2008, Türkiye
Oyuncular . Fatih Ürek (Burhan) , Aysun Kayacı (Aysel) , Barış Falay , Yılmaz Gruda , Nevin Efe , Sabriye Sürel

Şeytanın Pabucu, ilerlemiş yaşına rağmen yaşlı ablası Nebahat ile birlikte yaşayan, zamanını kumarda ve altılı ganyanda para kaybederek geçiren Burhan’ın traji komik hikâyesini anlatıyor.

Şeytana pabucunu ters giydirmeye çalışanların akıl almaz maceralarına yer veren film, aynı zamanda oyun içinde oyunların oynandığı, bir sürü sahte kimliğin kol gezdiği, dolandırılan dolandırıcıların bir ipte cambazlık yapmaya kalktığı enteresan bir atmosfer yaratıyor.

Fatih Ürek ve Aysun Kayacı Şeytanın Pabucu için birlikte kamera önüne geçti. Turgut Yasalar ile Hilal Bakkaloğlu yönetti.







Gün Dönümü-Solstice


Yapım :2008, ABD
Tür :Dram / Gerilim / Korku
Yönetmen :Daniel Myrick, Ethan Erwin, Marty Musatov
Senaryo :Daniel Myrick, Ethan Erwin, Marty Musatov
Yapımcı :James D. Stern, Adam Del Deo, Mikkel Bondesen
Görüntü Yönetmeni :M. David Mullen
Müzik :Jane Antonia Cornish
Süre :1 saat, 27 dk.



Konu: İkiz kız kardeşinin intiharının ardından bunalım yaşayan genç bir kızın yaşadıklarını anlatıyor.
Bölüm:1

Bölüm:2


Kiralık Katiller-Contract Killers


Süre :1 saat, 31 dk.
Yapım :2008, ABD
Tür :Aksiyon
Yönetmen :Justin B. Rhodes
Senaryo :Justin B. Rhodes, Ric Moxley
Yapımcı :G. Anthony Joseph, Daniel Springen
Görüntü Yönetmeni :Andre Lascaris
Müzik :Michael Mouracade



Konu: Kiralık Katil Olan Jane FBI Adına ajanlık yapmaktadır.Fakat FBI in onu
öldürtme girişiminde bulunması sonucunda olaylar karışık bir hal alır.Artık kaçış ve kovalama başlamıştır ve içine düştüğü kötü durumla yüzyüze kalan Jane bu durumdan kurtulmanın yollarını arayacaktır…

Bölüm-1



Bölüm-2



Bölüm-3



Bölüm-4



Beni Aya Uçur-Fly Me To The Moon


Gösterim Tarihi :5 Eylül 2008
Yapım :2008, Belçika
Tür :Animasyon / 3 Boyutlu / Aile / Macera
Yönetmen :Ben Stassen
Yapımcı :Ben Stassen
Müzik :Ramin Djawadi
Dağıtım :r Film
Süre :1 saat, 24 dk.


Konu: Büyükbabası gibi bir maceraperest ve kahraman olmak isteyen sinek Nat, isteksiz 2 arkadaşını ikna ederek Apollo 11 ile Ay’a gitmeye karar verir. Astronotların uzay başlıklarının içinde unutulmayacak bir yolculuğa çıkan sinekler ailelerini telaşa düşürdüklerinden habersizdir.

Bir TV kanalında astronotların arkasından dünyaya el sallayan sinekler hem ailelerini telaşlandırır hem de Rusya’da televizyon seyreden sinekleri kıskançlıktan delirtirler.

Rus sinekler, Amerikan kahramanlarımızın tamamlamaya çalıştıkları görevi sabote etmek için hemen Yegor adında sinsi bir ajanla anlaşırlar.

Nat’in büyükbabası, 50 sene önce Paris’te aşk yaşadığı güzel Rus sineği Nadia ile mucizevi bir şekilde bir araya gelir ve Nadia, Rus sineklerin alçakça planından Büyükbaba’yı haberdar eder. Torununu kurtarmak isteyen Büyükbaba, gençliğindeki enerjisini tekrar içinde hissederek harekete geçer.

Bu sırada, uzaygemisinde felakete yol açabilecek bir kısa devre sorunu, Nat ve arkadaşı I.Q.’nun çabalarıyla çözülür. Daha önce sineklerin varlığından ve başardıklarından habersiz olan astronotlar, onları tebrik etmek yerine, sinekleri bir deney tüpünün içine sprey sıkarak hapsederler. Heyecanlı bir olay silsilesi sonrası tüpü kırıp NASA görevlisi Armstrong’un başlığına gizlice giren Nat, o tarihi adımları inceleme zevkine ulaşır. I.Q. ve Scooter ise Aldrin’in başlığının içinde bu tarihi olaya tanıklık eder.

Dünya, görevin tamamlanmasını sağlayan 3 küçük sinekten habersizdir ama sinek arkadaşlarımız evlerine kahraman olarak dönmüştür ve herkesi içine alan ortak bir söylemde buluşurlar: “Her zaman macera! Hayalperestler rüzgarda savrulur mu? Asla!!”

Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3

Shrek 3-Şrek 3


Yönetmen:Chris Miller
Senaryo:Jeffrey Price, Peter S. Seaman, Jon Zack
Müzik:Harry Gregson-Williams
Tür:Animasyon, Komedi, Fantastik
Yapım:ABD 2007 92 dakika (Renkli)
Dil:İngilizce
Dağıtıcı Firmalar:UIP


Konu:
Kral Harold hastalanınca taht için uygun bir varis bulmak Shrek'e düşer. Aksi takdirde tahta geçeceği için çok sevdiği bataklıktan ayrılmak zorunda kalacaktır. Bu konuyla ilgili olarak Eşek ile Çizmeli Kedi'yi görevlendiren Shrek, taht için en doğru varis olarak gördüğü kişiyi gözüne kestirir. Bu kişi, Fiona'nın asi ruhlu kuzeni Prens Artie'den başkası değildir. Öte yandan çok çok uzaklarda Fiona'yı bir zamanlar yüzüstü bırakıp terk eden eski nişanlısı Prens Charming, tahtı ele geçirmek için peri masallarından topladığı kötü adamlar ordusuyla kentte fırtınalar estirmektedir. Ancak kenti savunmaya kararlı olan Fiona ile annesi Kraliçe Lillian'ın peri masallarındaki iyi insanları yanlarına topladığından haberi yoktur.

Shrek, Eşek ve Çizmeli Kedi’nin, "geleceğin kralı" olarak gördükleri Artie’yi daha mükemmel olması için değiştirme çabası devam ederken, diğer tarafta Fiona ve prensesler ordusu ise Prince Charming'i durdurmak zorundadır. Bunu başaramazlarsa ortada Artie'nin hüküm süreceği bir krallık kalmayacaktır.

Dehşet Gecesi-Fall Down Dead


Gösterim Tarihi :20 Temmuz 2007
Yapım :2007, ABD
Tür :Korku
Yönetmen :Jon Keeyes
Senaryo :Roy Sallows
Yapımcı :Brandon Baker
Görüntü Yönetmeni :Richard Clabaugh
Müzik :Pınar Toprak
Dağıtım :Best Line Pictures
Süre :1 saat, 33 dk.


Konu: “Dehşet Gecesi”, işlediği cinayetleri sanatsal birer başyapıt olarak değerlendiren bir seri katil ve kurbanları arasındaki ölümcül kedi fare oyununu konu alıyor.

Geçmişi Olmayan Adam-The Bourne Identity


Yapım :2002, ABD / ÇekCumhuriyeti
Tür :Aksiyon / Casusluk / Gerilim / Gizem / Macera
Yönetmen :Doug Liman
Senaryo :Tony Gilroy, Robert Ludlum (Kitap)
Yapımcı :Doug Liman, Patrick Crowley
Görüntü Yönetmeni :Oliver Wood
Müzik :John Powell
Süre :1 saat, 59 dk.
Gösterim Tarihi :20 Eylül 2002


Konu: Bir İtalyan balıkçı teknesi, ölmek üzere bir adamı bularak kurtarır. Genç adam iyileştiğinde, ciddi bir hafıza kaybı geçirdiği farkedilir. Kim olduğunu ve o hale nasıl düştüğünü hatırlamamaktadır.

Kim olduğunu araştırırken, bazı özel yetenekleri olduğunu farkeder. Yakın dövüş ve yabancı dillere inanılmaz yatkınlığı vardır. Marie adlı güzel kadının da yardımıyla kendisini öldürmeye çalışan suikastçilerden kaçarak kimliğini bulmaya çalışır...

Açık Deniz - Open Water 2


Yapım :2006, Almanya
Tür :Dram / Gerilim / Macera
Yönetmen :Hans Horn
Senaryo :Adam Kreutner
Oyuncular :Cameron Richardson, Susan May Pratt, Richard Speight Jr., Niklaus Lange, Eric Dane, Wolfgang Raach, Alexandra Raach, Alfred Cuschieri
Yapımcı :Dan Maag, Philip Schulz-deyle
Görüntü Yönetmeni :Bernhard Jasper
Müzik :Gerd Baumann
Süre :1 saat, 35 dk

Gerçek olaylara dayanan “Open Water”, ada tatiline çıkmış genç çift Daniel ve Susan’ın başından geçenleri anlatıyor. İşkolik yaşam tarzları yüzünden ilişkilerinde aksaklıklar olan çift, tatile sandıklarından daha çok ihtiyaç duymaktadırlar.

The Gene Generation


Yapım : 2007, ABD
Tür : Bilim Kurgu
Yönetmen : Pearry Reginald Teo
Senaryo : Pearry Reginald Teo, Keith Collea
Oyuncular : Faye Dunaway, Alec Newman, Bai Ling, Parry Shen, Daniel Zacapa, Michael Shamus Wiles, Robert David Hall, Nick Tate, Dina Rosenmeier, Rebecca Parisi, Amber Nicolai, Layton Matthews
Yapımcı : Keith Collea
Görüntü Yönetmeni : Anthony G. Nakonechnyj


“The DNA Hacker Chronicles” çizgi romanından uyarlanmıştır.
Fütüristik dünyada, Michelle her gün DNA korsanları ile mücadele etmektedir. DNA korsanları, insanların vücutlarının içine girerek onları öldürmektedir. Michelle aslında avcıdır. Geçmişindeki şeytanlarla savaşmakla beraber erkek kardeşi, Jackie’yi beladan uzak tutmaya çalışmaktadır. Jackie bir hırsızlık suçuna karışınca kendini bir anda DNA korsanlarının ve çete savaşlarının ortasında bulur. Kendisine ilk defa saygı gösterildiğini düşünür ve yer altı dünyasının parçası olmaya başlar. Buradan kurtulmasını sağlayacak tek kişi de ablası Michelle’dir.




İkili Oyun


Tür : Romantik / Komedi / Spor
Yönetmen : George Clooney
Yapım : 2008, ABD
Süre : 108 dk.
Oyuncular: George Clooney, Renee Zellweger, John Krasinski
Jonathan Pryce, Stephen Root, Wayne Duvall, Keith Loneker


Eski bir rugby oyuncusu olan Dodge Connolly (George Clooney) zor durumdaki takımı “Bulldogs”u kurtarmak için flaş bir transfer yapmak ister. Savaş kahramanı Carter Rutherford (J. Krasinski) tam da aradığı isimdir. “The Bullet” lakaplı Carter’ın takıma gelişi basının da büyük ilgisini çeker. Ama gazetecilerin hepsi iyi niyetli değildir. Genç ve güzel Lexie’nin (Zellweger) görevi Carter’ın tüm gizli yanlarını açığa çıkarmaktır. Carter gerçek bir savaş kahramanı mıdır yoksa bir şarlatan mı?

Lexie araştırmasını yapadursun hem Dodge hem de Carter genç kadına aşık olurlar. Ama içlerinden sadece biri kazanacaktır.




120


Yapım : 2008, Türkiye
Tür : Dram / Savaş / Tarih
Yönetmen : Murat Saraçoğlu, Özhan Eren
Senaryo : Özhan Eren, Özhan Eren (Kitap)
Oyuncular : Cansel Elçin, Özge Özberk, Burak Sergen, Halil Kumova, Demir Karahan, Ahmet Uz, Emin Olcay, Oytun Öztamur, Misak Toros, İncilay Şahin, Yaşar Abravaya, Deniz Güngören, Alican Yılmaz, Kemal Ozan Çelik, Hakan Akman, Vefa Akman, Ümit Dereli, Saim Yılpaze, Muhammet Ersoy, Emre Törün
Yapımcı : Özhan Eren
Görüntü Yönetmeni : Mustafa Kuşçu
Müzik : Özhan Eren


1914 yılı Haziran ayı...
O günler, ülkemizin büyük toprak kayıpları ve milyonlarca insanımızın da büyük perişanlıklar yaşamasına neden olan Balkan Harbi’nden henüz kurtulduğumuz günlerdir, yaralarımızı sarıp ülkemizi feraha çıkartmaya çalıştığımız barış günleridir.
İşte o günlerde henüz hayatının baharındaki Münire (Özge Özberk), lise müdürü olan babası Cemal öğretmen (Emin Olcay), kendisinden sadece birkaç yaş küçük olan iki erkek kardeşi Mehmet ve Mustafa’dan oluşan ailesiyle Van’da mesut ve mütevazı bir hayat yaşamaktadır ve nişanlısı Süleyman Teğmen (Cansel Elçin) ile çok yakında evlenecektir.
Fakat bu mutlu günler çok sürmez, Ağustos 1914’te Avrupa’da 1’nci Dünya Harbi’nin başlamasıyla birlikte ülkemizde de seferberlik ilan edilir. Varını yoğunu ordusu emrine veren halk, çocuklarını da askere gönderir, Süleyman Teğmen de cepheye gider.
Kasım 1914’te Rusların taaruzu ile harp ülkemize de sıçrar, Sarıkamış Harbi’nin başlamasıyla birlikte çatışmalar daha da yoğunlaşır. Sınır bölgesinde harp etmekte olan ve Süleyman Teğmen’in de yer aldığı Jandarma Tümeni’nden o günlerde Van’a gelen acil bir telgraf, süratle cephane yetiştirilmediği takdirde harbin ve Van şehrinin tehlikeye gireceğini bildirmektedir.
Ancak o günlerde Van karlar altındadır, hele şehrin dışında kar yüksekliği iki metreyi bulmakta, hayvanlar karlı dağları yürüyememekte, kağnı vs arabalar ise hiç işlememektedir. Yapılacak tek şey, cephaneyi 100 kadar yayanın sırtında nakletmektir. Ancak, şehirde resmî görevliler dışında, ihtiyarlarla kadınlardan başka çokaz sayıda “eli tüfek tutan erkek” kalmıştır; onlar da “TAŞNAK ÇETELERİ”ne karşı şehri ve ailelerini korumak için şehirde kalmak zorundadırlar... Akla gelen her çareye başvurulur, neticede, eğer kabul ederlerse bu yükü öğrenci çocuklarla göndermekten başka yapacak bir şey olmadığına karar verilir


Ana Kuzusu - Mama Boy


Ana Kuzusu
Mama’s Boy

Tür: Komedi
Süre:
Yönetmen: Tim Hamilton
Oyuncular: Diane Keaton, Jeff Daniels, Jon Heder, Anna Faris
Dağıtım: Chantier Films



29 yaşındaki çocuk ruhlu Jeffrey (HEDER) hala annesi Jan (KEATON) ile birlikte yaşamaktadır ve annesinin ona sunduğu bu el bebek gül bebek yaşamdan da vazgeçmeye hiç niyeti yoktur...
Bir türlü büyümeye niyeti olmayan Jeffrey’nin bu “5 yıldızlı otel” konforundaki hayatı annesinin çekici Mert (DANILES) ile tanışması ile tehlikeye girer. Mert çabucak Jan’ın aklını başından alır ve ana oğulun evlerine taşınır...
Jeffrey annesi ile yeni sevgilisinin ilişkisini sabote etmek için güzel garson / gitarist Nora’dan (FARIS) yardım almaktadır.
Cici baba adayı ile Jeffrey’nin arasındaki komik rekabet gittikçe artarken, herkesi şaşırtan bir gelişme olur ve Jeffrey yavaş yavaş içindeki “yetişkin” i keşfetmeye başlar...


Arkadaşlarım Tiger ve Pooh


Yapım : 2008, ABD
Tür : Animasyon
Süre : 1 saat, 10 dk

Sizi Havalara Uçuracak Muhteşem Bir Eğlence! Süper Eğlence İçin Görev Zamanı! Oley! Bal ve eğlence dolu bir gün. Kasklarınızı takın, motorunuza atlayın ve eğlence için Pooh, Tiger, Darby ve tüm takıma katılın.Onlarla oynayın. Ve Yüz Dönüm ormanında eğlencenin ve gizemin tadına varın. Ne zaman bir sorun ya da çözülmedik bir bilmece olsa Süper Sleuth�lar iş üstündedir. Onlar korsan hazinesi için avlanmalarına rağmen, kayıp yavru köpeğin izini sürebilirler ya da kaplansal bir hıçkırık sorununa da çare arıyabilirler. Ve seninle birlikte bir arama ve macera takımı oluşturduklarında herşeyin üstesinden gelirler. Hiç bitmeyen eğlence, harika müzikler ve muhteşem sürprizler eşliğinde arkadaşlığın büyüsünü ve başkalarına yardımcı olmanın verdiği mutluluğu kutlayın



Michel Vaillant


Yapım :2003, Fransa
Tür :Aksiyon / Spor
Yönetmen :Louis-pascal Couvelaire
Senaryo :Luc Besson, Gilles Malençon, Jean Graton (Kitap), Philippe Graton (Kitap)
Oyuncular :Diane Kruger, Philippe Bas, Lisa Barbuscia, Jean-Pierre Cassel, Béatrice Agenin, Sagamore Stévenin, Peter Youngblood Hills, Philippe Lellouche
Yapımcı :Pierre-ange Le Pogam
Görüntü Yönetmeni :Michel Abramowicz
Müzik :Craig Walker, Danny Griffiths, Darius Keeler
Süre :1 saat, 43 dk.


Konu:
Gözüpek bir yarış pilotu olan Michel Vaillant, tüm dünyadaki pistlerin yenilmez şampiyonudur. Kendisinin ve Vaillante Ekürisi isimli ekibinin başarıları, hayranlık olduğu kadar, rakiplerinde kıskançlık da uyandırmaktadır.
Leader ekibinin menajeri olan Ruth Wong, meşhur bir pilot olan babası Leader'ın intikamından başka bir şeyi düşünmeyen ve cazibesini amacına ulaşmak için sinsice kullanan bir kadındır. Vaillant ekibini yoketmek için hayal edilebilecek herşeyi deneyecektir.
Ve yarış başlamak üzere! Michel, 10 numaralı mavi Vaillante'ın direksiyonunda, dişlerini sıkmış startın verilmesini bekliyor. Hemen yanında 8 numaralı Vaillante'da oturan arkadaşı, Amerikalı meşhur pilot Steve Warson'dan başkası değil. Mans 24 Saat'in gridinde bekleşen yarış arabalarında heyecan dorukta! Kahramanlarımızın hemen önünde, görgüsüzce gelişkin kırmızı iki arabanın içinde Leader ekibinden iki pilot göze çarpıyor: kazanmak için her yolu denemeye kararlı olan Bob Cramer ve Dan Hawkins!



Güneşin Oğlu


Tür : Komedi / Romantik
Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008
Yönetmen : Onur Ünlü
Senaryo : Onur Ünlü
Yapım : 2008, Türkiye
Oyuncular:
Haluk Bilginer (Alper Canan) , Özgü Namal (Şule) , Köksal Engür (Fikri Şemsigil) , Bülent Emin Yarar (Kurban Murat) , Hümeyra (Saadet Şemsigil) , Tansu Biçer (Burak) , Ahmet Kural (Ahmet) , Görkem Yeltan (Cahide Canan) , Burçin Yıldırım (Oya) , Serkan Keskin (Serkan) , Levent Öktem (Nevzat Trabzon) , Gamze Demirbilek (Hafize) , Özkan Meşe (Necati Bey) , Ferit Kaya (Orkun) , Sinan Urundaş (Garson)


Konu: Fikri Şemsigil, bir mucize bekliyordur ve tüm hayatını da bekleyerek geçirmiştir. Bir gün, sonunda dileği gerçekleşir ve ‘Güneşin Oğlu’ olduğunu öğrenir.

Fakat bu mucizenin sonuçları Fikri’nin düşlediği gibi olmaz. Ruhu diğer insanların bedenlerine girip çıkıyordur ve bu durum Fikri’nin hayatını alt üst eder. Bu mucizeden kurtulmak için Fikri mucizenin gerçeğini araştırmaya başlar. Olaylar git gide daha çok karışıyordur ve bir de apartmandaki komşu kız vardır...

Filmin yönetmeni ve senaristi olan Onur Ünlü 'nün fantastik bir mavra olarak tanımladığı Güneşin Oğlu, eğlenceli ve komik olduğu kadar zeki senaryosuyla şaşırtıcı yönleri de olan bir yapım.














Dead Silence-Ölüm Sessizliği


Gösterim tarihi : 16 Mart 2007
Yönetmen : James Wan
Oyuncular : Ryan Kwanten, Amber Valletta, Donnie Wahlberg, Michael Fairman, Bob Gunton, Laura Regan, Steve Adams
Senaryo : Leigh Whannell, James Wan
Görüntü Yönetmeni : John R. Leonetti
Müzik : Charlie Clouser
Kurgu : Aaron Eckhart
Tür : Gerilim - Gizem - Korku
Süre : 90 dk.
Yapim : 2007 - ABD

Konu : Mary Shaw'ın faili meçhul bir cinayete kurban gitmesinin ardından Ravens Fair'in bu küçük kasabası korkunç, bilinmeyen bir takım ölümlerle sarsılmaya başlar. Mary Shaw cinayetine dair teoriler artarken, kasabaya cinayeti aydınlatmak üzere bir dedektif gelir. Kasaba halkı bu esrarengiz yabancının karısının da vahşice öldürüldüğünü öğrenir...



DISK II



DISK III

Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç-House Of The Dead 2


Yapım :2005, ABD
Tür :Korku
Yönetmen :Michael Hurst
Senaryo :Michael Roesch, Peter Scheerer
Oyuncular :Emmanuelle Vaugier, James Parks, Victoria Pratt, Steve Monroe, Sticky Fingaz, Ed Quinn
Süre :1 saat, 32 dk.




Konu:
Terkedilmiş bir üniversite kampüsü hızla çoğalan zombiler tarafından sarılmıştır.Bu zombi salgınının yayılmasını durdurmak ve virüsü sonlandırmak isteyen gizli hükümet ajanları, salgını başlatan ilk zombi olan Hasta Sıfır ı bulmak ve panzehiri yaratmak için kampüse gönderilir.Kampüse geldiklerinde, ajan Alex (Emmanuelle Vaugier) ve Ellis(Ed Quinn) salgının bütün üniversiteyi kapladığını görür! Büyük bir zombi savaşının içine giren Alex ve Ellis, bazı ajan arkadaşlarının zombilerin DNAsı ile ilgili başka planları olduğunu farkeder..

Bölüm 1'i İzleyin
Bölüm 2'yi İzleyin

Kötü Kızlar-Mean Girls Türkçe dublaj


Gösterim Tarihi :16 Temmuz 2004
Yapım :2004, ABD
Tür :Komedi
Yönetmen :Mark Waters
Senaryo :Tina Fey, Rosalind Wiseman (Kitap)
Yapımcı :Lorne Michaels, Tony Shimkin
Görüntü Yönetmeni :Daryn Okada
Müzik :Rolfe Kent
Süre :1 saat, 37 dk.


Konu:Zoolog olan ailesi tarafından Afrika'da büyüyen, okula gitmeyen, sadece evde özel eğitim alan Cady, en güçlünün hayatta kaldığı ilkesini yaşayarak öğrenmiştir.

Ancak 15 yaşına gelip liseye başladığında orman kanunlarının yepyeni bir boyut kazandığını farkeder. Okulun en popüler kızının eski sevgilisine aşık olunca işler Cady için epey karışacaktır.


Yasak Krallık-The Forbidden Kingdom


Gösterim Tarihi :9 Mayıs 2008
Yapım :2008, ABD
Tür :Aksiyon / Fantastik / Komedi / Macera
Yönetmen :Rob Minkoff
Senaryo :John Fusco, Aisha Hinds (Kitap)
Yapımcı :Ryan Kavanaugh, Casey Silver
Görüntü Yönetmeni Peter Pau
Müzik :David Buckley
Dağıtım :Pinema Film
Süre :1 saat, 53 dk.

Konu: Bu destansı aksiyon-macera masalında, Boston’lu genç delikanlı Jason Tripitikas hayatta yaşadığı en zorlu, onu eski Çin’e geri götüren, sayısız Yeşim Savaşçısı, şeytani Yeşim Savaş Lordu ve pişmanlık duymayan, vicdanı olmayan boyuneğmez Beyaz Saçlı Kadın İblis’le yüzleştiği bir yolculukla karşılaşıyor. Son olarak da, Jason bir intikam savaşçısı olan kadınla ilk aşk deneyimini yaşıyor.