Sibirya Ekspresi (Transsiberian) - Full Online İzle


Gösterim Tarihi : 19 Aralık 2008
Yapım : 2008, İngiltere / İspanya / Litvanya / Almanya
Tür : Dram / Gerilim / Suç
Yönetmen : Brad Anderson
Senaryo : Brad Anderson, Will Conroy
Oyuncular : Emily Mortimer, Woody Harrelson, Eduardo Noriega, Mac McDonald, Kate Mara, Thomas Kretschmann, Ben Kingsley, Colin Stinton, Etienne Chicot, Saulius Bagaliunas, Alfredas Butkevicius, Vidmantas Jasiunevicius
Yapımcı : Julio Fernandez, Álvaro Augustín, Carlos Fernández, Jet Christiaanse, Todd Dagres
Görüntü Yönetmeni : Xavi Giménez
Müzik : Alfonso Vilallonga
Süre : 1 saat, 51 dk.

Konu: Evli ama mutsuz bir çift olan Roy ve Jessie, çalıştıkları kilise tarafından bir görev için Rusya'ya gönderilirler. Bütçeleri kısıtlı olduğu için Çin'den Rusya'ya trenle gitmeye karar veren çift; yine aynı sebepten ötürü kompartmanlarını başka bir çiftle paylaşmak zorunda kalır.
Oda arkadaşları Carlos ve Abbie, ilk bakışta eğlenceli bir çift gibi gözükse de; biraz dikkatle izlendiğinde, eğlenceliden ziyade gizemli bir havaları olduğu anlaşılmaktadır.
Trenin mola verdiği istasyonlardan birinde, manzarayı fotoğraflamak için trenden ayrılan Roy, vaktinde dönmeyi başaramayarak treni kaçırınca; Carlos ve Abbie'yle yalnız kalan Jessie için işler bir anda değişir.
Sakin ve biraz da eğlenceli geçmesi öngörülen tren yolculuğu; bir anda ihtiras, yalan, işkence, uyuşturucu ve cinayete gebe kalacak ve korkunç bir kovalamaca başlayacaktır.



0 yorum:

Yorum Gönder