O Şimdi Asker


Gösterim Tarihi :21 Mart 2003
Yapım :2002, Türkiye
Tür :Dram / Komedi
Yönetmen :Mustafa Altıoklar
Senaryo :Levent Kazak, Mustafa Altıoklar
Yapımcı :Abdullah Oğuz
Görüntü Yönetmeni :Soykut Turan
Müzik :Ömer Ahunbay, Hakan Özer
Süre :1 saat, 55 dk.

Konu:Çanakkale 11. Er Eğitim Tugayı'nda askerliklerini bedelli olarak yapmakta olan bir grup askerin 28 günde başından geçen hikayeleri anlatmaktadır. 17 Ağustos deprem felaketi sonrasında deprem mağdurlarına para toplamak amacıyla özel bir kanunla çıkan 'bedelli askerlik' hakkı, dünya'nın ve Türkiye'nin dört bir yerinden gelen bir sürü asker kaçağını Çanakkale'de buluşturur.Farklı kültürleri, sınıfları temsil eden insanlar, önceleri 28 günlük bir tatil olarak algıladıkları bu askerlik sürecinin hiç ummadıkları gibi geliştiğini görürler ve savaş ile burun buruna gelirler.Normal hayatta karşılaşılması imkansız olan 'kelli felli' erlerin yatılı okul günlerine dönmesi, gerçek hayatta taşıdıkları kimliklerinden sıyrılıp, üzerlerine giydikleri tek tip kıyafetlerle gittikçe çocuklaşmaları ve arkadaşlıklarını konu alan film, dışarıda bırakılan medyatik sevgililer, askerliğin geçtiği taşrada doğan aşklar ve canlanan eski sevgilerle eğlenceli bir serüven yaşatacak.


Kilit Yerli Film İzle


Yapım :2007, Türkiye
Tür :Dram
Yönetmen :Ceyda Aslı Kılıçkıran
Senaryo :Ceyda Aslı Kılıçkıran
Oyuncular :Müjde Ar, Serap Aksoy, Necmi Yapıcı, Ayla Algan, Şahika Tekand, Mahmut Cevher, Mahmut Hekimoğlu, Mustafa Alabora, Çiğdem Suyolcu, Tümay Torun, Zekeriya Hocalar
Görüntü Yönetmeni :Ali Utku
Müzik :Atilla Özdemiroğlu, Nejat Yavaşoğulları
Süre :1 saat, 30 dk.

Konu:Sahneye çıkan ilk Müslüman Türk kadını olan AFİFE JALE’nin hikayesi… Kilit bir kadın hikâyesi... Film, modern Türkiye’nin kadın oyuncularından olan BERNA ve sahneye çıkan ilk Müslüman Türk kadını olan Afife Jale’nin paralel yaşamlarını konu alıyor. Reenkarnasyon felsefesinden yola çıkan hikayede, iki farklı dönemden kadının radikal ön yargılara ve popüler kültüre başkaldırışını görüyoruz..

Kolay Para Full Türk Filmleri İzle


Gösterim Tarihi :6 Aralık 2002
Yapım :2002, Türkiye
Tür :Aksiyon / Komedi
Yönetmen :Hakan Haksun, Ercan Durmuş
Senaryo :Hakan Haksun
Oyuncular :Emre Altuğ, Peker Açıkalın, Özcan Deniz, Şebnem Dönmez, Okan Yalabık, Mustafa Uğurlu
Yapımcı :Şükrü Avşar
Görüntü Yönetmeni :Ercan Durmuş
Müzik :Tamer Çıray
Süre :1 saat, 40 dk.

Konu:Eray, Servet ve Güven aynı evi paylaşan üç arkadaştır.

Eray, okuduğu tıp fakültesinden atılmak üzeredir. Düzgün fiziğine güvenerek, reklam dünyasına dalmış, fotomodellik, oyunculuk, şarkıcılık gibi işlerde çalışarak bir gün çeşhur olmayı hayal etmektedir.

Servet, otuz beşini devirmiş, uzun süredir vakit kayberttiği düşüncesiyle kolay yoldan para kazanma sevdasına düşmüştür ve bu yolda zararsız olduğunu düşündüğü bazı kanunsuz işler yapmaktadır.

Kimya öğrencisi olan Güven, Eray ve Servet’e göre yaşça küçüktür. İçine kapanık, ürkek ve kararsız bir yapısı olan Güven, bir yanda Servet’in hareketli ve baskın kişiliği, diğer yanda Eray’ın umursamaz ve burnu havada tavrı arasında bocalamaktadır.

Servet’in köşeyi döne hırsı, güven’in alkolik arkadaşı Ender ve Eray’ın eski sevgilisi Hülya’yı da içine alan bir dizi olaylar zincirine yol açacak ve üç arkadaşın yaşamı allak bullak olacaktır.

Meleğin Düşüşü-Angels Fall İzle


Yapım :2007, ABD
Tür :Dram / Gerilim / Romantik
Yönetmen :Ralph Hemecker
Senaryo :Janet Brownell, Nora Roberts (Kitap)
Yapımcı :Peter Guber, Stephanie Germain, Salli Newman, James Hilton
Görüntü Yönetmeni :Joel Ransom
Müzik :Stuart Michael Thomas, Chris P. Bacon
Süre :1 saat, 30 dk.

Konu:Boston’da bir restoranda şeflik yaparken saldırıya uğrayan ve hayatta kalmayı başaran tek kişi olan Reece Gilmore (Heather Locklear), yaşadığı bu korkunç olayın izlerini geride bırakmaya çalışmaktadır. Yeni bir başlangıç yapmak için hiç bir planı olmadan yollara düşer. Wyoming isimli kasaba hoşuna gider ve burada yola devam edecek yeterli parayı biriktirene kadar bir restoranda iş bulup çalışmaya karar verir. Kasaba insanlarını, özellikle de gözalıcı genç yazar Brody’i (Jonathan Schaech) tanıdıkça geçmişini bir kenara bırakıp buraya yerleşmeye karar verir. Bir gün kasabada bir cinayete tanık olunca her şey yeniden altüst olur. Polisler soruşturma sırasında en ufak bir kanıt bulamaz ve herkes Reece’in hikayesinden şüphe duymaya başlar. Reece de kendi bilincinin ona oynadığı oyunları sorgulamaya başlar

Kaç Para Kaç Full Türk Filmleri İzle


Gösterim Tarihi :17 Aralık 1999
Yapım :1999, Türkiye
Tür :Dram
Yönetmen :Reha Erdem
Senaryo :Reha Erdem
Oyuncular :Serra Yılmaz, Zuhal Gencer, Taner Birsel, Sermet Yeşil, Bennu Yıldırımlar, Ara Güler, Sevin Okyay, Engin Alkan
Görüntü Yönetmeni :Florent Herry
Müzik :Pressure Drop
Süre :1 saat, 40 dk.

Konu:Bir gömlekçi dükkanını işleten, kendi halinde, sıradan, monoton bir yaşam süren Selim ve karısı Ayla'nın hayatına büyük bir para girer. Para; evlenmiş, boşanmış, bodrum katında annesiyle yaşayan, gündüzleri vitrin gezen ve dış dünyayla tek ilişkisi televizyon olan komşuları Nihal'i de etkiler. Ve küçük yaşantılarına giren bu büyük paranın, küçük bir suçu ve büyük bir trajediyi getirmesi kaçınılmaz bir hal alır.

Gece 11:45 Full Türk Filmi İzle


Gösterim Tarihi :13 Mayıs 2005
Yapım :2005, Türkiye
Tür :Dram
Yönetmen :Ercan Durmuş
Senaryo :Burak Göral
Oyuncular :Çağan Irmak, Nail Kırmızıgül, Yiğit Özşener, Demir Karahan, Yelda Reynaud, Emin Gümüşkaya, Feridun Düzağaç, Yasemin Öztürk
Yapımcı :Vahap Durmuş
Görüntü Yönetmeni :Vedat Demir
Müzik :Tamer Çıray
Süre :1 saat, 44 dk.

Konu:Gece yarısına doğru, hayatlarından bıkmış usanmış üç insan karşılaşır... Her birinin ayrı ayrı derdi vardır.

Kağıt toplayarak hayata tutanmaya çalışan Mehmet; kalbinin sesine kulak verip, sevdiği adamın yanına kaçmayı kafasına koymuş Zeynep; idealleri olan ve düzene bir türlü uyum sağlayamayan idealist senarist Okan. El ayak çekilip, çoğu insanın uyumayı tercih ettiği bir saatte karşılaştıklarında, hayat, isteklerine bir şekilde cevap verecektir.

Müzisyen Feridun Düzağaç, bol ödülü oyuncu Yelda Reynaud, ve genç yeteneklerden Yiğit Özşener’ in başrollerini paylaştığı film, ansızın kesişen yolların ve beklenmedik olayların hayata yeniden başlayabilme ihtimaline nasıl destek olduğunu gösteriyor.

Chiko Online Türk Filmleri Seyret İzle


Gösterim Tarihi :30 Mayıs 2008
Yapım :2007, Almanya
Tür :Dram / Suç
Yönetmen :Fatih Akın, Özgür Yıldırım
Senaryo :Özgür Yıldırım
Yapımcı :Fatih Akın, Klaus Maeck, Andreas Thiel
Görüntü Yönetmeni :Matthias Bolliger
Dağıtım :Medyavizyon
Süre :1 saat, 32 dk.

Konu:
Chiko, en tepeye oynuyor. O ve en iyi arkadaşı Tibet için; para, güç ve itibardan daha önemli bir şey yok. Hamburg’un kenar mahallelerinde yaşayan bu iki öfkeli Türk gencin hayatı; onların hayallerini süsleyen her şeyi kontrolü altında tutan uyuşturucu satıcısı Brownie, ile tanışmaları ile değişir.

Chiko, Brownie’nin güvenini kazanmak için ne gerekiyorsa yapar ve çok geçmeden onun sap kolu olur. Ancak Tibet Brownie ile takışınca, Chiko kendini tehlikeli bir dengeyi korumaya çalışırken bulur. Hayatını tehlikeye atarak kazandığı her şey, şimdi bir ipliğin ucuna bağlıdır. İtibarı, konumu ve Tibet ile olan arkadaşlığı...







Hazan Mevsimi: Bir Panayır Hikayesi


Gösterim Tarihi :29 Şubat 2008
Yapım :2007, Türkiye
Tür :Dram / Romantik
Yönetmen :Mehmet Eryılmaz
Senaryo :Mehmet Eryılmaz
Oyuncular :Zümrüt Erkin, Fatih Al, Erol Babaoğlu, Tarık Köksal, Ahu Sıla Bayer, Halil Kumova, Figen Yalçın, Erol Tezeren
Yapımcı :Mehmet Eryılmaz
Görüntü Yönetmeni :Behiç Gülsaçan
Müzik :Taner Sarf
Dağıtım :Bir Film
Süre :1 saat, 53 dk.

Konu:Bu, birbirine umutsuzca aşık olmuş iki insanın bir panayırda geçen hikayesidir. Panayırın yakınındaki inşaatta çalışan Cemal ile, bulunduğu her panayırda çalışan gezgin şarkıcı Nurşen’in hikayesi.
İkisi de bir yere kök salamayan, rüzgar nereden eserse oraya savrulan insanlar. Her ne kadar renkli ve eğlenceli bir hayat olduğu sanılsa da, panayırda çalışmak hiç de göründüğü gibi değil.
“Hazan Mevsimi” kendi tarzındaki yerel dili çok iyi kullanan ve titizlikle kaleme alınmış bir modern çağ peri masalı...





Aşk Yolculuğu-The Oh in Ohio


Yapım :2006, ABD
Tür :Komedi / Romantik
Yönetmen :Billy Kent
Senaryo :Billy Kent, Sarah Bird
Oyuncular :Danny DeVito, Paul Rudd, Parker Posey, Keith David, Miranda Bailey, Mischa Barton
Yapımcı :Miranda Bailey, Francey Grace, Amy Salko Robertson
Görüntü Yönetmeni :Ramsey Nickell
Müzik :Bruno Coon
Süre :1 saat, 28 dk.

Konu:Çok yaramaz Kendini iyi hissetmek hakkında iyi bir film. Priscilla Chase (Parker Posey, Superman Dönüyor) için hayatta herşey yolunda gibidir. İyi bir işi, güzel bir evi ve kusursuz bir kocası vardır küçük bir sorun dışında. Her birlikte oluşları kocasının onu tatmin etmeden yataktan çıkmasıyla son bulmaktadır. Ne zamanki kocası erkekliğini yeniden keşfetmek için onu terk eder Priscillada aşkı bulmak üzere kimsenin aklına bile gelmeyecek yerlere doğru çılgın bir yolculuğa çıkar ..


Kız Kulesi Aşıkları


Konu:Hayatının sonbaharını yaşayan bir şairin düşle gerçek arasındaki tutkulu aşk öyküsü. 60 yaşlarındaki yorgun şair (Beklan Algan), kayıkla Kız Kulesi'ne geçir. Odaları gezerken, intihar eden eski fener bekçisinin eşyaları dikkatini çekir. Asıl ilgilendiği bekçinin tutuğu günlüktür. Günlükteki yazılanları okuyan şair, birden geçmişin karanlıklarına gömülen efsaneyi yaşar gibi olur. Düşle gerçek arasında bir yol izleyen şair, kulenin alt katında yaşayan kadının Hera ile Leandros efsanesindeki Hera (Nurseli İdiz) olduğunu sanır. Onunla sevişir. Kuleden de, etkisi altında kaldığı kadından da kopamaz. Oysa, Hera sandığı kadın fener bekçisinin kızı Nesibe'dir. Bu tutkulu düşsel oyunu; Nesibe, Hera'nın şair de Leandros'un kimliğine bürünerek sürdürürler.


Kebab Connection İzle


Gösterim Tarihi :6 Mayıs 2005
Yapım :2005, Almanya
Tür :Aksiyon / Komedi / Romantik
Yönetmen :Anno Saul
Senaryo :Fatih Akın, Ralph Schwingel, Anno Saul, Ruth Toma
Oyuncular :Güven Kıraç, Sibel Kekilli, Emanuel Bettencourt, Numan Acar, Nora Tschirner, Hasan Ali Mete, Kida Ramadan, Denis Moschitto, Nursel Köse
Yapımcı :Ralph Schwingel
Görüntü Yönetmeni :Hannes Hubach
Müzik :Marcel Barsotti
Süre :1 saat, 36 dk.

Konu:Bruce Lee hayranı olan türk genci İbo'nun, alman kung fu filmi çekmek istemesi ve daha sonra kız arkadaşının hamile olduğunu öğrenmesiyle işlerin karışmasını konu alan eğlenceli filmin yönetmenliğini Anno Soul yapmıştır.

Vicdan Online Full Seyret


Gösterim Tarihi :10 Ekim 2008
Yapım :2008, Türkiye
Tür :Dram
Yönetmen :Erden Kıral
Senaryo :Raşit Çelikezer
Oyuncular :Nazan Kesal, Rıza Sönmez, Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Tülin Özen, Mustafa Üstündağ, Nihan Koruyucu
Yapımcı :Turan Tokel
Görüntü Yönetmeni :Zekeriya Kurtuluş
Müzik :Zülfü Livaneli
Dağıtım :Medyavizyon

Konu:Küçük bir kasabada yaşayıp, emeğiyle varolmaya çalışan üç kişinin arasında geçen tutkulu ve karmaşa içeren acımasız bir aşk hikâyesi. Aydanur (Nurgül Yeşilçay) hayatın ona sunduklarıyla da pek yetinmiyor, ‘yırtmak’ istiyor. Mahmut ise (Murat Han) Aydanur ile karısı Songül (Tülin Özen) arasında kalıyor. Ama belli ki Aydanur ağır basıyor yüreğinde. İkisinin yolu böylece bir pavyonda kesişiyor. “Başımıza gelenler yaptığımız seçimlerden mi, yoksa kaderimiz yüzünden mi?”

Üçlü bir aşk üzerinden bir vicdanî hesaplaşmayı anlatıyor “Vicdan”…





Türev


Gösterim Tarihi :18 Kasım 2005
Yapım :2005, Türkiye
Tür :Aile / Dram
Yönetmen :Ulaş İnaç
Senaryo :Ulaş İnaç
Oyuncular :Gülçin Santırcıoğlu, Güçlü Yalçıner, Beste Bereket, Tuğra Kaftancıoğlu
Yapımcı :Ulaş İnaç
Görüntü Yönetmeni :Senem Tüzen, Elif Usman
Müzik :Toygar Ali Işıklı
Süre :1 saat, 30 dk.

Konu:'Türev' bir edebiyatçı olmayı arzularken kendini hiçbirşeyi umursamaz bir reklamcı olarak buluveren Nazım; Herhangi Bir Maddi Sıkıntı Sorunu Olmayan İyi Bir Eğitim Görmemesine Rağmen Alakasız İşlerle Uğraşıp Sıkıldıktan Sonra 6 Aydır Birlikte Olduğu Nazım'la Evlenip Bir Yuva Kurmak İsteyen Süreyya ve Mezun Olabilmek İçin Bir Bitirme Ödevi Hazırlamakla Yükümlü Olan Sinema-Tv Öğrencisi Burcu'nun Öyküsü...

Teeth Online Full Yabancı Film İzle Seyret


Yapım :2007, ABD
Tür :Komedi / Korku
Yönetmen :Mitchell Lichtenstein
Senaryo :Mitchell Lichtenstein
Oyuncular :John Hensley, Josh Pais, Jess Weixler, Hale Appleman, Ashley Springer, Vivienne Benesch, Lenny Von Dohlen, Nicole Swahn, Julia Garro, Adam Wagner
Yapımcı :Mitchell Lichtenstein
Görüntü Yönetmeni :Wolfgang Held
Müzik :Robert Miller
Süre :1 saat, 28 dk.

Konu:Bir lise öğrencisi olan Dawn bekaret grubunun en aktif üyesidir. İçinde yeni yeni filizlenen cinsel dürtülerle baş etmeye çalışmaktadır. Ancak bekaret konusundaki zor görevi üvey erkek kardeşi tarafından gün geçtikçe zora sokulur.

Dawn birgün vücudunda şimdiye kadar hiç görülmemiş bir durumla karşılaşır. Bunlar dişlerle ilgilidir, ancak vücudunda çıkan dişler kesinlikle ağız bölgesinde çıkmamaktadır.



Sözün Bittiği Yer


Gösterim Tarihi :4 Mayıs 2007
Yapım :2007, Türkiye
Tür :Dram
Yönetmen :İsmail Güneş
Senaryo :İsmail Güneş, Ömer Faruk Birpınar, Ömer Lütfi Mete
Oyuncular :Mehmet Özgür, Yasemin Balık, Volkan Severcan, Okan Tangücü, Elif Sümbül Sert, Tardu Flordun
Yapımcı :Mehmet Güneş
Görüntü Yönetmeni :Baybars Tekin
Müzik :Murat Özdemir
Dağıtım :Barbar film
Süre :1 saat, 55 dk.

Konu:İstanbul’da okullarda gösteri yaparak hayatını kazanmaya çalışan Turgut, anne şefkatinden mahrum bir şekilde büyüyen oğlunun hayattaki tek varlığıdır. Bir gün gösteri yaparken oğlu Umut’un kan kanserine yakalandığını öğrenir. Paranın gücünü konuşturduğu bu nankör hayata karşı sevgi ve azimle mücadele eden Turgut, oğlunun daha iyi bir hayat sürmesi için son bir fedakârlık yapmak zorundadır.


Üçüncü Sayfa Full Türk Filmi İzle


Gösterim Tarihi :29 Ekim 1999
Yapım :1998, Türkiye
Tür :Dram
Yönetmen :Zeki Demirkubuz
Senaryo :Zeki Demirkubuz
Oyuncular :Başak Köklükaya, Rıza Sönmez, Cengiz Sezici, Erol Babaoğlu, Naci Taşdöğen, Serdar Orçin, Ruhi Sarı, Emrah Elçiboğa
Yapımcı :Zeki Demirkubuz
Görüntü Yönetmeni :Ali Utku
Süre :1 saat, 32 dk.

Konu:Filmlerde figüranlık yapan İsa, mafyatik bir 'yerde' 50 doların çalınması ile şüpheleri üstüne çekmiştir. Feci şekilde dayak yiyen İsa'ya parayı geri getirmesi için 24 saat süre tanınır. İsa 50 doları değil ama rastlantı sonucu bir tabanca bulur ve geride bir not bırakıp evinde intihar etmeye karar verir. Tam tetiğe basacağı anda zil çalar....

Mumya Firarda Seyret İzle


Gösterim Tarihi :27 Eylül 2002
Yapım :2002, Türkiye
Tür :Aksiyon / Komedi / Macera
Yönetmen :Erdal Murat Aktaş
Senaryo :Haluk Özenç
Görüntü Yönetmeni :Hayk Kirakasyon
Müzik :Genco Arı
Süre :1 saat, 40 dk.

Konu:Beş kuşak İstanbullu ailesinin gözünde uçarı bir fotoğrafçı olan Ahmet, aslında başarılı bir MIT ajanıdır. Birbirinden çok farklı iki kimliği, iki yaşantıyı bir arada götürmektedir.

Mısırlı saygın bir arkeologun kızı olan Fatima ise yıllar önce ölen Türk annesini bir türlü unutamamış bir üniversite öğrencisi.

Mısırlı melez güzel Fatima ve MIT ajanı Ahmet'in yolları, Mısır'dan kaçırılan bir mumya yüzünden kesişiyorlar. Bir mafya babasının iktidar sorununu çözeceğine inandığı için çalınan mumyanın peşine düşen Ahmet'in şüphelisi ise Fatima.

Mumyanın getirildiği uçakta bir de kazılar sırasında ölen arkeolog Yahya'nın cenazesi var. Fakat İstanbul'a gelindiğinde tabutlar karışıyor ve mafya babasına Yahya'nın cenazesi verilirken, acılı aileye de mumya teslim ediliyor.

Bütün bu karmaşanın ortasında, mumyayı Mısır'a teslim etmeye çalışırken bir yandan Fatima'ya aşık olan Ahmet, fedailerini onların peşine takmış olan mafya babası ve olaylara karışmış olan beceriksiz bir komiser olayları çözüme bağlamaya çalışırlar





Hayatımın Kadınısın İzle


Gösterim Tarihi :24 Kasım 2006
Yapım :2006, Türkiye
Tür :Dram / Romantik
Yönetmen :Uğur Yücel
Senaryo :Uğur Yücel
Oyuncular :Türkan Şoray, Yıldırım Memişoğlu, Ezgi Mola, Kadir Kandemir, Settar Tanrıöğen, Binnur Kaya, Uğur Yücel
Yapımcı :Erol Avcı
Görüntü Yönetmeni :Jürgen Jürges
Dağıtım :Özen Film
Süre :2 saat, 00 dk.

Konu:Asuman Karaca (Türkan Şoray) 1980'li yıllarda radyo ve gazino dünyasında ünlenmiş eski bir şarkıcıdır. Hüzünlü sesinden çok dillere destan güzelliğiyle o dönemin erkeklerini kendine hayran bırakmıştır. Sahneleri bıraktıktan sonra evlendiği kocasıyla birlikte Balat'ta iki katlı eski bir evde sıradan bir hayat yaşamaktadır. Evlendikten bir süre sonra Asuman kocasının alkol ve kumar alışkanlığıyla tanışmış, yıllar içinde artık kocasının geceleri evin dışında sürdürdüğü gece hayatına da göz yummaya başlamıştır. İlk eşiyle olan evliliğinden doğan kızı Ahu genç kızlığının daha başlarında evi terketmiş, erkek arkadaşıyla birlikte bir otel odasında yaşamakta, kaset çıkarıp ünlü bir şarkıcı olma hayalleri kurmakta, annesiyle de ancak gerekli olduğunda görüşmektedir. Asuman sürüp gitmekte olan bu yaşantısından mutlu değildir. Ancak bir gün Tophaneli Tayfur'un (Uğur Yücel) üst katlarına kiracı olarak yerleşmesiyle Asuman'ın hayatı tamamen değişecek, renklenecektir. Tophaneli sayesinde Asuman'ın kızıyla olan ilişkisi gelişecek, hayatında gerçekten nelerin önemli olduğunu anlayacak, geçmişinde kalmış mutlu anıların canlanmasıyla yaşama sımsıkı sarılacaktır. Tayfur Asuman'ın ve kızının hayatındaki tüm pislikleri temizleyecek, onları mutlu ve huzurlu bir hayata doğru yola çıkaracaktır. "HAYATIMIN KADINISIN" Asuman ve Tayfur'un önüne geçilemez, büyük aşk hikayelerinin filmidir.

Skor Peşinde-Sex Drive


Gösterim Tarihi :19 Aralık 2008
Yapım :2008, ABD
Tür :Komedi
Yönetmen :Sean Anders
Senaryo :John Morris, Sean Anders
Yapımcı :John Morris, Bob Levy, Leslie Morgenstein
Görüntü Yönetmeni :Tim Orr
Müzik :Stephen Trask
Dağıtım :UIP Filmcilik
Süre :1 saat, 49 dk.

Konu:Onsekiz yaşındaki Ian Lafferty, en iyi arkadaşları Lance ve Felicia ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ni bir uçtan diğer uca kat edeceği bir yolculuğa çıkar. Amacı internette tanıştığı ateşli bir kadına bekaretini sunmaktır. Ancak birbirinden eğlenceli talihsizlikler ve seksi kaçamaklarla dolu bu yolculuk, üçlümüze hayat ve aşk üzerine beklediklerinden çok daha fazlasını öğretecektir..

In The Electric Mist


Yapım :2008, ABD
Tür :Dram / Gizem
Yönetmen :Bertrand Tavernier
Senaryo :Mary Olson-kromolowski, Jerzy Kromolowski
Oyuncular :Tommy Lee Jones, Mary Steenburgen, John Goodman, Peter Sarsgaard, Kelly Macdonald, Justina Machado, James Gammon
Yapımcı :Michael Fitzgerald, Frédéric Bourboulon
Görüntü Yönetmeni :Bruno De Keyzer
Müzik :Marco Beltrami


İzlemek İçin Tıklayın

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi 15 Dalca Oscar Adayı


Gösterim Tarihi :6 Şubat 2009
Yapım :2008, ABD / İngiltere / Fransa / Hindistan
Tür :Aile / Biyografi / Dram / Fantastik / Gerilim / Gizem / Romantik
Yönetmen :David Fincher
Senaryo :Eric Roth, Eric Roth (Kitap), Robin Swicord, F. Scott Fitzgerald (Kitap)
Yapımcı :Kathleen Kennedy, Frank Marshall, Cean Chaffin, Cameron Cash, Jim Davidson
Görüntü Yönetmeni :Claudio Miranda
Müzik :Alexandre Desplat
Süre :2 saat, 46 dk.

Konu:Film, seksenli yaşlarında doğup, geriye doğru yaşlanan bir adamın hayatını konu alıyor. Benjamin Button hepimiz gibi zamanı durduramayan bir adamdır. Birinci Dünya Savaşı’nın sonunda, 1918’de, New Orleans’tan başlayıp 21. yüzyıla uzanan serüveniyle, onun hikayesi herhangi birininkinden daha sıradışı bir hayatı içerir.





Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - Part 2




Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - Part 4






Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - Part 5







Mürekkep Yürek-Inkheart Online İzle


Gösterim Tarihi :23 Ocak 2009
Yapım :2008, ABD / Almanya / İngiltere
Tür :Fantastik / Gizem / Macera
Yönetmen :Iain Softley
Senaryo :David Lindsay-abaire, Cornelia Funke (Kitap)
Yapımcı :Cornelia Funke
Görüntü Yönetmeni :Roger Pratt
Müzik :Javier Navarrete
Dağıtım :Medyavizyon
Süre :1 saat, 46 dk.

Konu:12 yaşındaki Meggie (Eliza Hope Bennett), tıpkı babası Mortimer “Mo” Folchart (Brendan Fraser) gibi bir kitap kurdudur. İkisinin, ortak bir özellikleri daha vardır: Yüksek sesle kitap okudukları zaman, kitapta yazanları canlandırığ gerçek dünyaya getirme yeteneği! Ama bu çok da tehlikeli bir yetenektir: Çünkü canlanıp kitap sayfalarından çıkan her karaktere karşılık, gerçek hayattan biri kitabın içine kaçmaktadır.

Mo ve Meggie ikinci el kitap satan bir dükkanda gezinirken, Mo bir kitabın içinden tanıdık sesler geldiğine şahit olur. Bu, Ortaçağ şatoları ve garip yaratık çizimleri ile dolu “Inkheart”tır. Mo kitabı bulduğuna inanamaz. Çünkü neredeyse 10 yıldır, Meggie’nin annesi Resa (Sienna Guillory) kitabın içine kaçtığından beri, her yerde bir zamanlar bir kopyasına sahip olduğu bu kitabı arıyordur.

İzlemek İçin Tıklayın

Ateşkes-Joyeux Noël


Gösterim Tarihi :7 Nisan 2006
Yapım :2005, Almanya / Fransa / İngiltere / Romanya
Tür :Dram / Savaş
Yönetmen :Christian Carion
Senaryo :Christian Carion
Oyuncular :Guillaume Canet, Diane Kruger, Daniel Brühl, Benno Fürmann, Dany Boon, Gary Lewis
Yapımcı :Christophe Rossignon
Görüntü Yönetmeni :Walther Vanden Ende
Müzik :Philippe Rombi
Süre :1 saat, 55 dk.

Konu:Yıl 1914. İnsanlık tarihinin en kanlı savaşı Birinci Dünya Savaşı başlamış. Ancak Noel Gecesi batı cephelerinden birinde müziğin de gücü ile o geceye özel bir barış ilan edilir sessizce, Almanlar ve İskoç-Fransız birlikleri arasında. Tabi ki onlardan üst kişiler bu yakınlaşmayı hiç de hoş karşılamayacaklardır.



Büyük Ekran İzleyin

Okul Filmini İzle


Gösterim Tarihi :9 Ocak 2004
Yapım :2004, Türkiye
Tür :Fantastik / Gerilim / Korku / Gençlik
Yönetmen :Yağmur Taylan, Durul Taylan
Senaryo :Doğu Yücel
Oyuncular :Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Sözen, Hamdi Alkan, Burak Altay, Nehir Erdoğan, Deniz Akkaya, Ali Sunal, Berk Hakman, Sinem Kobal, Cem Kılıç
Yapımcı :Sinan Çetin
Görüntü Yönetmeni :Soykut Turan
Müzik :Kevin Moore
Süre :2 saat, 07 dk.

Konu:Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalışan Gökalp bu amacına hiçbir zaman ulaşamaz ve birgün ardında gizemli bir mektup bırakarak intihar eder. Bir yıl sonra tam Gökalp’in ölüm yıldönümünde gizemli olaylar baş gösterir. Bu olaylardan sadece Güldem değil, Güldem’in etrafındakiler de etkilenmektedir. Erkek arkadaşı Ersin, en yakın arkadaşı Şebnem, kankası Ceyda, okul dergisinin editörü Umut, kameralarla öğrencileri gözetleyen Vedat Bey ve gaddar hoca Alparslan Bey da tehdit altındadır. Bir süre sonra gerçek ortaya çıkar, Gökalp’in hayaleti, intaharına neden olan herkesten intikam almaktadır. Hem de ÖSS’ye haftalar kala!



Büyük Ekran İzleyin


Büyü Online Full Film İzle Sinema Seyret


Gösterim Tarihi :17 Aralık 2004
Yapım :2004, Türkiye
Tür :Gerilim / Gizem / Korku
Yönetmen :Orhan Oğuz
Senaryo :Şafak Güçlü, Servet Aksoy
Oyuncular :Serhat Tutumluer, Nihat İleri, Özgü Namal, İpek Tuzcuoğlu, Okan Yalabık, Ece Uslu, Dilek Serbest, Okan Selvi, Ebru Ürün
Yapımcı :Faruk Aksoy
Görüntü Yönetmeni :Adnan Güler
Müzik :Engin Düzyol

Konu:Lanetli olduğuna inanılan bir köye araştırma yapmak için bir grup arkeolog gelir. Lanetin sebebi bundan tam yedi yüz yıl öncesine dayanmaktadır. Kız çocuklarının uğursuzluğuna inanan köy halkı hepsini öldürür. Sadece bir baba kızına kıyamaz ve yaşlı bir kadın ona büyü yapar.

Ayşe ve ekibi Artuklu Kralı Sultan Salih’ e ait bir kitabı aramaya başlarlar. Zeynep, Ayşe’ nin çok yakın bir arkadaşıdır ama duygularını engelleyememiş ve yıllardan beri arkadaşının kocası Tarık’ a bir aşk beslemiştir. Zeynep’ in bu aşkı lanetin yıllar sonra tekrarlanmasına sebep olur. Büyücüye giden Zeynep, Tarık’ı elde etmek için yardım ister. Ama büyü yenilenir ve kötü cinler ekibe korku dolu günler yaşatmaya başlayacaktır.

Oyuncuların bile çekimler sırasında ürkmüş olduğu söylenen filmin afişinde, Kuran’dan bazı ayetler de kullanılmış ..


Büyük Ekran İzleyin

Romantik Filmi Full İzle


Gösterim Tarihi : 2 Mart 2007
Senaryo : Sinan Çetin
Oyuncular : Okan Bayülgen, Teoman , Yasemin Kozanoğlu, David Hemmings, Nolan Hemmings, Toprak Sergen
Yapımcı : Cemil Çetin Görüntü Yönetmeni : Rebekka Haas
Müzik : Teoman
Dağıtım : Kenda film
Süre : 1 saat, 40 dk.

Konu:Ömer ve Gökhan yakın iki arkadaştır. İkisi de aynı kızı severler Ağzından tek bir kelime bile çıkmayan, dilsiz sandıkları Yasemin adlı bir kızı Ömer istemeden bir cinayet olayına karışıp kaçmak zorunda kalır. En yakın arkadaşı olan onun mektuplarını Yasemine ulaştırmaz ve genç kızla beraber olur. Yıllar sonra Ömer döndüğünde Romantik böyle bir film değil. Romantik bizi şaşırtan, bambaşka bir film. Öykümüzün kahramanı bir kızla tanışır. Onun sevdiği kızla birlikte mutlu olmasını isterken, ikisini ayıran kötü adamdan nefret ederiz. İşte bu noktada sinema tarihi için tuhaf bir durum gerçekleşir: Kahramanımızın peşini bırakıp kötü adamımızın öyküsünde alışılmadık bir yolculuğa çıkarız. Ve artık kötü adam kahramanımızdır. Seyirci olarak kime inanacağımızı şaşırırız. Aklımıza takılan soru şudur. Ya hep inandığımız şey gerçek değilse? Şaşırtıcı virajlarla ilerleyen, insanı bir şeye inandırıp, sonra ondan şüpheye düşüren Romantik, aykırı, tuhaf, beklenmedik ve bütün bildiklerimizi reddeden bir finale ulaşır. Kötü adamla iyi adamın birbirine karıştığı film bütün inançlarımızı boşa çıkarır ve şu cümle ile sona erer : "İnanç perdesi ne kadar kalınsa akıl güneşi o kadar geç doğar"



Büyük Ekran İzleyin

Kurtlar Vadisi Irak Full Seyret


Gösterim Tarihi :3 Şubat 2006
Yapım :2006, Türkiye
Tür :Aksiyon / Macera / Romantik
Yönetmen :Serdar Akar
Senaryo :Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener
Oyuncular :Billy Zane, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erhan Ufak, Bergüzar Gökçe Korel, Gary Busey, Tito Ortiz, Ghassan Massoud, Diego Serrano, Haluk Cömert
Seslendirenler :Mehmet Atay
Yapımcı :Raci Şaşmaz
Görüntü Yönetmeni :Selahattin Sancaklı
Müzik :Gökhan Kırdar
Süre :2 saat, 02 dk.

Konu:Filmin hikayesi gerçek bir olay olan “Çuval Hadisesi”ne atıfla başlıyor...



Büyük ekran izleyin




Büyük ekran izleyin


Bana Şans Dile


Gösterim Tarihi :5 Ekim 2007
Yapım :2001, Türkiye
Tür :Dram / Gerilim
Yönetmen :Çağan Irmak
Senaryo :Çağan Irmak
Oyuncular :Nilgün Belgün, Melisa Sözen, Volkan Severcan, İsmail Hacıoğlu, Deniz Uğur, Rıza Kocaoğlu, Berke Üzrek, Levent Sülün, Başak Daşman, Bülent Seyran, Aysun Metiner, Kutay Köktürk
Yapımcı :İrfan Tözüm, Muhteşem Tözüm
Görüntü Yönetmeni :Cenap Cevahir
Müzik :Bora Ebeoğlu, Cengiz Onural
Süre :1 saat, 28 dk.

Konu:İçe kapanık, iletişimsiz, sakar lise öğrencisi Bahadır bir sabah uyandığında dünyayı değiştirmeye karar verir. O sabah okula giderken beline taktığı tabancayla sınıf arkadaşlarını rehin alarak korkulu anlar yaşatacak olan Bahadır, onlardan hayatları boyunca kendilerini en çok yaralayan anılarını anlatmalarını ister. Öğrencilerin anlattıkları hikayelerden yola çıkan “Bana ŞANS Dile”, aile içi şiddet, sevgisizlik, iletişimsizlik ve saptıkları yanlış yolları anlatan Aksiyon-Gerilim türünde bir film. Film boyunca annesi tarafından çocukluğunda dolaba kilitlenen ve karanlıktan korkan Çağlar, ünlü bir televizyoncu olmaya çalışan ve maddi durumu pek iç açıcı olmayan Ayşegül, şair olmaya çalışan romantik Behiç, satanist gruplara katılan Serkan, otoriter bir babanın baskısından bunalmış Türker ve hiç anne sevgisi görmemiş Bahadır’ın öykülerini izleriz. Çılgın bir medya muhabirinin de kışkırtmasıyla çığırından çıkan olaylar, soğukkanlı davranmaya çalışan komiser ve öğretmenleri fazlasıyla zorlayacak, sınıf ve bahçedeki olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişecektir.























Kanlı Topraklar-Red Sands Online Türkçe Alt Yazılı izle


Yapım :2009, ABD
Tür :Aksiyon / Korku
Yönetmen :Alex Turner
Senaryo :Simon Barrett
Oyuncular :J.K. Simmons, Callum Blue, Shane West, Leonard Roberts, Aldis Hodge, Fahim Fazli, Brendan Miller, Noel Gugliemi, Theo Rossi, Andrew Elvis Miller, Mercedes Masöhn, Sarah Doolan, Ashourina Benjamin
Yapımcı :Alex Turner, Simon Barrett, David Hillary, Timothy Wayne Peternel, Ash R. Shah, Robert Hall
Görüntü Yönetmeni :Sean O'dea
Müzik :Luke Rothschild And String Theory
Süre :1 saat, 28 dk.

Konu:Afganistan’da El-Kaide militanlarını izlemek , mühimmat taşıma için
kullandıkları yolu öğrenmek için ve her hareketlerini rapor etmek için görevlendirilen bir grup Amerikan askeri çölün ortasında kaybolurlar. Etrafı araştırırlarken terk edilmiş bir kamp bulurlar. Kamptaki tüm eşyalar yerli yerinde olmasına rağmen ortalıkta kimse yoktur.Gece kum fırtınası çıkar ve karanlığın içinden bir kadın çaresizce kendini evin içine atar. Askerler başlangıçta çok masum görünen bu kadının gerçekte ne olduğunu çok geçmeden ölümcül bir şekilde anlayacaktırlar.



FİLM YARIDA KESİLİRSE VİDEOYU KAPATMADAN MODEMİNİZİM FİŞİNİ ÇEKİP 1 DK SONRA TAKINIZ.VİDEOYA KALDIĞINIZ YERDEN DEVAM EDİNİZ.

Nefes Odası-Breathing Room Seyret


Yapım :2008, ABD
Tür :Dram / Gerilim / Korku
Yönetmen :John Suits, Gabriel Cowan
Senaryo :John Suits, Gabriel Cowan
Yapımcı :Gabriel Cowan, Bryce Gerlach, Kerry Johnson Bailey
Görüntü Yönetmeni :John Suits, Gabriel Cowan
Müzik :Chris Kidd, Kari Rae Seekins, Karl Suits, Tim Ziesmer
Süre :1 saat, 29 dk.


Konu:Testere ve küp filmlerinin karışımı gibi gözüken bir film. Bir odada hapis olarak bulunan kişilerin bu odadan kurtulmak için vermiş oldukları çabayı konu alıyor.İzlencek kalitete bir film.Kesinlikle pişman olmazsınız.





Scourge-Kamçı Online Full İzle


Gösterim Tarihi :31 Ocak 2008
Yapım :2008, ABD / Kanada
Tür :Bilim Kurgu / Gerilim / Korku
Yönetmen :Jonas Quastel
Senaryo :Jonas Quastel
Yapımcı :Jonas Quastel, Andrew Bronstein
Görüntü Yönetmeni :Corey Robson
Müzik :Peter Allen
Süre :1 saat, 32 dk.

Konu:Scourge, göbek deliğinden giren aç ve kurnaz bir parazitin hızlı bir şekilde bölünerek yayılmasını ve Harborford kasabasının sakinleri üzerinde yarattığı dehşeti konu alacak.



Video Yarıda Kesilirse Modeminize Reset Atarak Diğer Yarısına Devam Edebilirsiniz








Red Mist Vizyon Filmini Full Seyret


Aciklama: Genç bir doktor adayı olan Catherine sınıf arkadaşlarıyla birlikte parti düzenler. Bu partiye davetsiz olarak okulun spastik çocuğu Kenneth'te gelir. Kenneth arkadaş çevresinde sevilmeyen ve her zaman alay konusu olan biridir. Catrine'in arkadaşları onu partiden kovarlar fakat Kenneth'in elinde onların hastaneden gizlice aldıkları hapların olduğu video görüntüsü vardır. Onun bu görüntüleri kendilerine karşı kullanmasını engellemek için bir plan yaparlar fakat yaptıkları bu plan onların tek-tek hedef haline gelip esrarengiz bir şekilde ölmelerine neden olur.







Film Yarıda Kesilirse ve Üyelik isterse Videoyu Kapatmadan Modeminizin Fişini 1 Dk Çekin Ve Geri Takın.Kaldığınız yerden devam edeceksiniz.

Çikolata-Chocolat Full Seyret Online İzle


Gösterim Tarihi :5 Ocak 2001
Yapım :2000, ABD / İngiltere
Tür :Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen :Lasse Hallström
Senaryo :Robert Nelson Jacobs, Joanne Harris (Kitap)
Oyuncular :Johnny Depp, Judi Dench, Juliette Binoche, Alfred Molina, Carrie-Anne Moss, Lena Olin, Peter Stormare, Leslie Caron, Victoire Thivisol
Yapımcı :David Brown, Kit Golden, Leslie Holleran, Mark Cooper
Görüntü Yönetmeni :Roger Pratt
Müzik :Rachel Portman, Johnny Depp, Bob Last
Süre :2 saat, 01 dk.

Konu:Ufak bir Fransız köyündeki gündelik yaşam, buraya yeni taşınan gizemli bir genç kadın ve kızı sayesinde bir anda değişiverir. Oldukça kasvetli ve monoton günler geçiren kasaba halkı, anne-kızın birlikte açtıkları son derece sevimli çikolata dükkanı sayesinde, farkında olmadıkları bambaşka bir hayatla tanışırlar. Zevkin, eğlencenin, neşenin,umudun ve en önemlisi çikolatanın olduğu bir hayattır bu.

Lakin kasabadaki bu değişimden memnun olmayan insanlar da vardır. Bunların en başında, ahlak bekçiliği yaparak kasabada dilediği gibi bir ortam yaratan belediye başkanı gelmektedir. Ama birbirinden lezzetli çikolataların karşısında durmak, o kadar da kolay değildir...























The Reader Vizyon Filmleri Online İzle Tr Alt Yazılı


Gösterim Tarihi :6 Mart 2009
Yapım :2008, ABD / Almanya
Tür :Dram / Romantik
Yönetmen :Stephen Daldry
Senaryo :David Hare, Bernhard Schlink (Kitap)
Oyuncular :Kate Winslet, Ralph Fiennes, Alexandra Maria Lara, Jeanette Hain, David Kross
Yapımcı :Anthony Minghella, Scott Rudin, Sydney Pollack
Görüntü Yönetmeni :Roger Deakins
Müzik :Alberto Iglesias
Süre :2 saat, 03 dk.

Konu:Savaşın arka planı oluşturduğu bir ortamda geçen The Reader, cinsel maceralar yaşamaya hevesli bir adamın kendisinden yaşça büyük bir kadınla giriştiği gizli aşkın hikayesini anlatıyor.






















Arama Sonuçları



Gomeda Yerli Filmini Full Online Seyret


Gösterim Tarihi :23 Şubat 2007
Yapım :2007, Türkiye
Tür :Fantastik / Gerilim / Korku
Yönetmen :Tan Tolga Demirci
Senaryo :Tan Tolga Demirci
Oyuncular :Feride Çetin, Bulut Köpük, Halim Ercan, Bahar Yanılmaz, Merve Boluğur, Ayşe Şule Bilgiç, Serkan Altunorak, Timur Acar, Deniz İkizler, Ceren Yorulmaz
Yapımcı :Selay Tozkoparan Oğuz, Ali Erol
Görüntü Yönetmeni :İlker Berke
Müzik :Semih Tareen
Dağıtım :Kenda film
Süre :1 saat, 20 dk.

Konu:Beş arkadaş, hafta sonu için kiraladıkları bir arabayla Kapadokya’daki Gomeda Vadisi’ne doğru yola çıkar. Fakat yolda kaza geçiren gençler yollarına yürüyerek devam etmek zorunda kalırlar. Gomeda Vadisi’ne ulaştıklarında bir mağarada konaklamak zorunda kalırlar. Bu tatil onlar için düşlerin ve kâbusların eşliğinde birçok sürpriz saklamaktadır.



Büyük Ekran İzleyin

Miras Online Full İzle


Gösterim Tarihi :14 Mart 2008
Yapım :2007, Türkiye
Tür :Aksiyon / Gizem
Yönetmen :Aydın Sayman
Senaryo :Ayşegül Karaköse
Yapımcı :Kaan Girgin
Görüntü Yönetmeni :Aşkın Sağıroğlu
Müzik :Murat Özdemir
Dağıtım :Özen Film

Konu:Filmin başında sarayda Yahudi sözcülerini bir sadrazamla konuşurken görürüz. Abdülhamit’in karşısındalar, konuşmalar, Yahudiler Filistin’den toprak istiyorlar, Osmanlı’nın tüm dış borcunu ödeyip, hazineyi dolduracaklarını söylüyorlar. Abdülhamit karşı çıkıp “Kanla kazanılmış vatan toprağı, parayla değil ancak kanla geri verilir” der. Adamlar çıkar, Sadrazamla gizli, gizli konuşuyorlar, onları bir göz izliyor. Abdülhamit Beylerbeyi sarayına acil gider, Mahmut paşayı çağırır.
Mahmut’a bir komploya kurban edileceğini, tahttan indirileceğini düşündüğünü söyler, Yahudilerin bir ülke kurmak için operasyon yaptığını ve bu plana göre Osmanlı, Türk topraklarını da alacaklarını, ülkeyi böleceklerini söyler. Mahmut paşanın da Musul, Kerkük’te toprağı olduğu için onu uyarır, çok dikkatli olmasını ve mümkünse bu toprakları güvenilir bir kişiye teslim etmesini tavsiye eder.
Mahmut, o bölgedeki arazilerini eşinin abisi Hintli Gururaja devreder ve ondan zamanı geldiğinde bu arazilerin gelirinin Osmanlılara verilmesini ister. Hareket ordusu gelip Abdülhamit’i tahttan indirir, İngilizler gelip Mahmut paşadan Musul Kerkük’teki arsalarını ister, Mahmut ta bunu Hintli eniştesine sattığını söyler.
İngiliz şirket Hintli enişteyi bulur, ona ortaklık teklif ederler, Hintli işletemediği için 99 seneliğine İngiliz şirketle anlaşır, kendi hissesine düşen parayı da, Mahmut Paşadan aldığı direktiflerle Türkiye’deki bir şirkete aktarır, şirkette bunu Teşkilat-ı Mahsusiye’ye.
Teşkilat-ı Mahsusiye bayrağı altında toplanan eski Osmanlıları görürüz, yemin ediyorlar, bu görevi gelecek nesilleri başarı ile aktaracaklarını söylerler. Hindistan’daki görev başarıyla tamamlanmış olduğu konuşulur.
Teşkilat-ı Mahsusiye bayrağından günümüze geliriz. Günümüzde Türkiye’sindeki şirketin sahibi Kaya, Mahmut paşanın torunudur, Erdal’da Kaya’nın oğlu, bayrağın altında günümüzdeki mahsusiye üyelerini görürüz, “Ortadoğudaki savaş şiddetini arttırdı, oradaki kaynağımızı kesmek istiyorlar, bir şeyler yapmamız gerek, petrolün kullanım hakkını tamamı ile kendimize almalıyız 99 yıllık kontrat bitiyor, düşmanda tetikte çok dikkatli olmalıyız” der.
Petrol kuyularını işleten İngiliz şirket Hintli baba (MİTABH) ile anlaşmaya çalışır, Mitabh Gururajın torunudur, Mitabh dedesine verdiği sözü tutacağı için anlaşmaz.
Konuşmalar yapılırken yan odada Mİ5 Başkanı vardır, Mitabh çıkınca odaya Robert girer, Şirket sahibi hedefin bu olduğunu ve onu ya ikna etmelerini, ya ikna etmelerini söyler.
İngri, İngiltere’de,Türk arkadaşı İrem ve Hintli arkadaşı Balaji ile mezun olup ayrılır, birbirini çok seven üç arkadaş, İngri’ninde koruması Suniel ona deliler gibi aşıktır.











The Cry-Çığlık Online Full İzle

Yapım :2007, ABD
Tür :Korku
Yönetmen :Bernadine Santistevan
Senaryo :Bernadine Santistevan, Monique Salazar
Oyuncular :Miriam Colon, Christian Camargo, Carlos Leon, Kate Blumberg, Teresa Yenque, Adriana Domínguez, Jayden Vargas, Quinn Mccann
Yapımcı :Bernadine Santistevan, Laura Blum, Juan Dapena, Javier Ramirez Sandoval
Görüntü Yönetmeni :Richard Lopez
Müzik :Dean Parker
Süre :1 saat, 23 dk.

Konu:500 yıldır Llronna’ların terörü Amerika’nın her yerine yayılıyor ve sadece Amerikada 28
milyonun üzerinde inananları var. Onlardan her kim onun yüzünü görür veya haykırışını duyarsa, kendi çocuğunu öldüren bir anne olması kaçınılmazdır ve La Llronna gerçektir.







Sıradışı-Premonition

Gösterim Tarihi :6 Nisan 2007
Yapım :2007, ABD
Tür :Dram / Gerilim / Gizem
Yönetmen :Mennan Yapo
Senaryo :Bill Kelly
Oyuncular :Sandra Bullock, Julian McMahon, Mark Famiglietti, Kate Nelligan, Nia Long
Yapımcı :Ashok Amritraj, Jon Jashni, Adam Shankman, Jennifer Gibgot, Sunil Perkash
Görüntü Yönetmeni :Torsten Lippstock
Müzik :Klaus Badelt
Dağıtım :UNP Filmcilik
Süre :1 saat, 50 dk.

Konu:Linda çok güzel bir evde iki çocuğu ve onu seven kocasıyla yaşamaktadır. Mükemmel hayatı, bir gün kocasının trafik kazasında öldüğü haberiyle sarsılır. Ertesi sabah uyanıp kocasını yanında sağlıklı bir şekilde bulduğunda, yaşadıklarının bir rüya olduğunu düşünür. Kısa bir süre sonra aslında gördüklerinin rüya olmadığını anlar. Ailesini kurtarmak için zamana ve kadere karşı gözü dönmüş bir halde yarışır.